ΕΚ

Επιθεωρητής Κάλαχαν

Το πρώτο πραγματικό επίτευγμα της πολιτικής της ΝΔ είναι εδώ

Επί 4,5 χρόνια σας παρακολουθούσαμε να σπέρνετε τη διχόνοια στον λαό, ξεθάψατε το εμφυλιακό μίσος και το κάνατε σημαία από όποιο βήμα είχατε.

paok1

Μιλήσατε για χούντες που «όπου να ‘ναι πέφτουν», για «πούτσες που έρχονται» να θερίσουν τον κόσμο, για νέες Μακρονήσους που πρέπει να γίνουν για να σταλούν όσοι δεν ήταν μαζί σας.

Μιλήσατε για προδότες, για κρεμάλες, για ψεύτες, για κουρελούδες.

Ταΐζατε μίσος, έχθρα, χολή, λάσπη από τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες, τα σόσιαλ, στις ομιλίες σας, παντού. Χτίσατε ένα εκλογικό σώμα από κανίβαλους, τους μάθατε να ζητάνε αίμα. Κι άλλο αίμα. Κι άλλο.

Μάτι, Μεταναστευτικό, Μακεδονία. Τους ανεβάσατε στα κάγκελα προεκλογικά, ενώ μετεκλογικά είπατε πως τελικά «έφταιγε η κλιματική αλλαγή και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο», επανιδρύσατε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που καταργήσατε «γιατί κάναμε λάθος που καταργήθηκε» και είπατε για την Συμφωνία των Πρεσπών πως «θα την τιμήσουμε και θα διασφαλίσουμε να τηρηθεί μέχρι και η τελευταία λέξη της».

Και ναι, με αυτό τον τρόπο κερδίσατε τις εκλογές. Πήρατε τις πολυπόθητες καρέκλες, διορίσατε και τον τελευταίο αγράμματο νεοδημοκράτη διαφημίζοντάς τον ως «Άριστο», ξεκινήσατε ακαριαία τη ρεμούλα από παντού και ξεπληρώνετε τα γραμμάτια όποιου σας βοήθησε να το πετύχετε.

Από σήμερα θα πίνουν το δικό σας αίμα μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Γιατί ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.

Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε να κυκλοφορείτε με τα ΜΑΤ που καλοταΐσατε με αθώους, ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Αυτό που συνέβη χτες με την τεράστια συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ και το πανό στην κεφαλή της πορείας που έλεγε «η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο» με δικούς σας ψηφοφόρους είναι ολόδικό σας αποτέλεσμα.

Χαρείτε το.

Καλό υπόλοιπο τετραετίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…