Πρώτες τροχιοδεικτικές βολές Μαρινάκη κατά της Κυβέρνησης...

Μειώσεις αντί αυξήσεις στις συντάξεις λέει το One Channel ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Bαγγέλη Μαρινάκη δείχνοντας για μια ακόμη φορά μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τροπολογία στην βουλή για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ότι ο «χορηγός» της κυβέρνησης έχει θυμώσει... και βγάζει στην φόρα τα άπλυτα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

NewsRoom 28/01/2020 | 23:46

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας αναφορικά με τις συντάξεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο κ. Μέγας εξήγησε με ποιον τρόπο καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για αυξήσεις στις συντάξεις.


Βάσει νόμου, οι συντάξεις θα αυξηθούν, ωστόσο «η ‘πονηρία’ του νόμου είναι ότι δε θα γίνουν αυξήσεις αλλά μειώσεις», δήλωσε ο κ. Μέγας και εξήγησε πως ενώ το 2015 το ΣτΕ έβγαλε αντισυνταγματική την περικοπή των δώρων από τον υπολογισμό των συντάξεων στη συνέχεια αυτά προστέθηκαν με αποτέλεσμα από το 2016 και μετά να μετρούν 14 μισθοί.

«Η πρόβλεψη αυτή αφαιρέθηκε από το σχέδιο νόμου, δεν υπάρχει πρόβλεψη για εισοδήματα στη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, κάτι που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους»

Μετά τις «Βολές» Μαρινάκη κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υπόθεση του ΠΑΟΚ  τα Μέσα του επιχειρηματία ξαφνικά... ανακάλυψαν πως οι συντάξεις μειώνονται. Όταν δεν κάνεις το χατήρι του χορηγού τότε η πραγματικότητα αποκαλύπτεται και εκθέτει την κυβέρνηση. Άλλωστε μέχρι στιγμής ότι βόλευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εικόνα της κυβέρνησης φρόντιζαν να το κρύβουν κάθε μέρα... Όμως η αλήθεια αποκαλύπτεται όταν μαλώνουν