Προστασία vip έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ρεπορτάζ της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει λόγο για αριθμούς στη φρουρά του κ. Θεοδωρικάκου που «προκαλούν ίλιγγο»

5619909

Σε αποκαλύψεις προχωρά η εφημερίδα του ομίλου Βαγγέλη Μαρινάκη «Το Βήμα». Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας οι φρουρά (ως προς τον αριθμό) του υπουργού προστασίας του Πολίτη  προκαλεί «ίλιγγο». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «στο γραφείο του υπουργού για διάφορες εργασίες και ως συνοδοί ασφαλείας στις μετακινήσεις του απασχολούνται 55 (!) συνολικά αστυνομικοί, από τους οποίους οι 15 είναι αυτοί που έχουν αφαιρεθεί από τη ΔΙΑΣ, και οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να συμμετέχουν σε πεζές περιπολίες για την προστασία των πολιτών».

«Σε μια επίδειξη ασφαλείας που ενισχύεται από… τέσσερα-πέντε οχήματα  συνοδείας σε… ατελείωτες αυτοκινητοπομπές, μπροστά στις οποίες, όπως λένε αστυνομικοί, ωχριά η φρούρηση του προέδρου των ΗΠΑ. Είναι “κοινό μυστικό” μεταξύ των αστυνομικών ότι για αυτόν τον λόγο ο υπουργός είχε το προσωνύμιο “Μπαράκ Ομπάμα“» τονίζεται με νόημα από Το Βήμα.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι εκτός από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Αττική, φρουρείται και η εξοχική κατοικία του στη Λακωνία. Επικαλούμενο μάλιστα επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Λ. Κατεχάκη τον περασμένο Οκτώβριο, «έξι αστυνομικοί φυλάνε σε 24ωρη βάση την (άδεια ετούτη την περίοδο) εξοχική κατοικία του κ. Θεοδωρικάκου στη Μάνη».

Επιπρόσθετα, σημειώνει ότι «στις κατοικίες στην Αττική και στη Λακωνία και στο γραφείο του κ. Θεοδωρικάκου απασχολούνται συνολικά 103 άτομα, από τους οποίους περίπου 45 είναι από τα ΜΑΤ, 40 από την Ασφάλεια Αττικής και από άλλες υπηρεσίες».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ του Βήματος, αφήνει σαφείς αιχμές για την προσπάθεια επανεκλογής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για «πλήρη επικοινωνιακή εκμετάλλευση της παρουσίας του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με συνεχή δελτία Τύπου αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης με την ιδιοποίηση κάθε επιτυχίας της ΕΛ.ΑΣ». Αναφέρει δε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος «“αποσύρεται” όταν υπάρχουν δραματικά λάθη όπως αυτό που κόστισε τη ζωή στον 16χρονο Ρομά» στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το «Βήμα» κάνει σαφείς νύξεις σχετικά με «επαφές και διαύλους προσωπικών συνεννοήσεων με ιδιώτες και πρώην στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.» του κ. Θεοδωρικάκου.

«Ο κ. Θεοδωρικάκος φέρεται να έχει δημιουργήσει συνεχείς επαφές και διαύλους προσωπικών συνεννοήσεων με ιδιώτες και πρώην στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Με τους πρώτους, λόγω των γνωριμιών τους με ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων κ.λπ., να στεγάζουν πολιτικές συγκεντρώσεις σε καταστήματα της περιφέρειάς του και να υπόσχονται ψήφους από ομάδες πολιτών όπως αυτών με καταγωγή από τη Νότια Πελοπόννησο και άλλων», αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα και προσθέτει: «Και με τους πρώην αστυνομικούς να υπόσχονται μέσω και των πολιτικών γνωριμιών τους εκλογική ενίσχυση του κ. Θεοδωρικάκου, και να επιδιώκουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις άλλων στελεχών των αρχών ασφαλείας – στις επόμενες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. – να προωθήσουν πρόσωπα που έχουν συσχετισθεί προ μερικών ετών με συστήματα διαφθοράς στα σώματα ασφαλείας».

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…