"Προσπαθείς να επιβάλλεις λογοκρισία": To "επεισόδιο" στο Προεδρικό Μέγαρο Κουίκ – Κουμουτσάκου (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο Προεδρικό Μέγαρο ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν έκλεισαν…

2417465

Ένταση επικράτησε στο Προεδρικό Μέγαρο ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν έκλεισαν οι πόρτες η κ. Γεροβασίλη μίλησε στους δημοσιογράφους για κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν με τον εκπρόσωπο της ΝΔ που συνόδευε τον Γιάννη Πλακιωτάκη, Γιώργο Κουμουτσάκο να παρεμβαίνει και να χαρακτηρίζει την ενημέρωση της κ. Γεροβασίλη «Εξωθεσμικό και υπονομευτικό της διαδικασίας, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κ. Γεροβασίλη, προσπαθεί να φτιάξει κλίμα με τους δημοσιογράφους.

Αμέσως παρενέβη ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είπε στον κ. Κουμουτσάκο σε έντονο ύφος: «Δεν περίμενα από έναν διπλωμάτη να συμπεριφερθεί έτσι προσπαθείς να επιβάλλεις λογοκρισία στους δημοσιογράφους».

«Σε παρακαλώ μη διακόπτεις» του απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος με την κ. Γεροβασίλη να ξεκαθαρίζει: «Διευκρίνισα πάνω σε όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά για τις προθέσεις της κυβέρνησης ,δεν είναι πρόθεσή μου να χειραγωγήσω τους δημοσιογράφους».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 

 

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο