Προσοχή! Fake news στο iefimerida και στο protothema

Μάλλον "αδιάβαστοι" είναι οι συνάδελφοι στο "iefimerida.gr" και στο "protothema.gr" καθώς πριν από λίγο ανήρτησαν μια είδηση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

5981c5df1dc52455528b4778

Ίσως να τους συνεπήρε η λαχταρά τους να γράψουν στον τίτλο για ενοχή του Κώστα Βαξεβανη στην δική που είναι σε εξέλιξη με την  με την Λίνα Νικολοπούλου (σύζυγος Στουρνάρα) ίσως να μπερδεύτηκαν, σε οποία περίπτωση αυτό που έγραψαν τα συγκεκριμένα site δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο εισαγγελέας καταρχήν δεν πρότεινε την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη αλλά την μετατροπή της κατηγορίας από συκοφαντική σε απλή δυσφήμιση δια του Τύπου.

Επίσης στο iefimerida αναφέρει ότι το επίδικο δημοσίευμα ήταν σε φύλλο της Κυριακής της Εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη (μάλλον εννοούν το documento αλλά δεν το γράφουν ) ωστόσο το δημοσίευμα ήταν σε τεύχος του περιοδικού Ηot Doc.

Θα μπορούσε να ήταν και τυχαίο αλλά την ίδια ώρα, συγκεκριμένα με λίγα λεπτά διαφορά και οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος κάνουν το ίδιο λάθος ακριβώς .

Αγαπητοί συνάδελφοι για ακόμα μια φορά σας εξηγούμε:

Η μήνυση της κ. Στουρνάρα δεν αφορούσε δημοσίευμα του Documento με τίτλο «Οικογένεια Στουρνάρα. Μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες», όπως ψευδώς αναγράφει το «iefimerida» και το «Πρώτο Θέμα», αλλά δημοσίευμα του περιοδικού HOTDOC, όπου είχε αποκαλυφθεί ολόκληρο το πόρισμα για το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και εκεί αναφερόταν και τα έργα που είχε αναλάβει η κ. Στουρνάρα.

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα του i-efimerida



Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του protothema.gr



Συγκέντρωση στα Τέμπη: «Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί μέχρι να αποδοθούν ευθύνες» – «Μέχρι τέλους για την δικαίωση των 57 θυμάτων»

Screenshot 2025 07 19 200711

Συγκέντρωση στα Τέμπη: «Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί μέχρι να αποδοθούν ευθύνες» – «Μέχρι τέλους για την δικαίωση των 57 θυμάτων»

Καθημερινά πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις μπροστά στη Βουλή

Πολωνία: Έρευνα για διακοπή του συστήματος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

Airplane

Πολωνία: Έρευνα για διακοπή του συστήματος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

«Οι επιχειρήσεις απογείωσης και προσγείωσης στο Αεροδρόμιο Σοπέν έχουν πλήρως αποκατασταθεί και προχωρούν τώρα χωρίς…

Ηνωμένο Βασίλειο: Δεκάδες συλλήψεις ακτιβιστών υπέρ της Παλαιστίνης – Αδιάκοπες οι διαμαρτυρίες

Screenshot 2025 07 19 201632

Ηνωμένο Βασίλειο: Δεκάδες συλλήψεις ακτιβιστών υπέρ της Παλαιστίνης – Αδιάκοπες οι διαμαρτυρίες

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι 70 άτομα συνελήφθησαν σε παρόμοιες διαδηλώσεις στην Πλατεία του Κοινοβουλίου…

Τρομαχτικό τροχαίο στην Ακαδημίας: Τέσσερις τραυματίες με ΙΧ να γκρεμίζει φανάρι και κολόνα φωτισμού

Screenshot 2025 07 19 220012

Τρομαχτικό τροχαίο στην Ακαδημίας: Τέσσερις τραυματίες με ΙΧ να γκρεμίζει φανάρι και κολόνα φωτισμού

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία σε μεγάλο τμήμα της οδού Ακαδημίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο το…