Πρόκριση στο Παγκόσμιο σε ματς θρίλερ η Εθνική και ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες για την Ασία!

Η Εθνική αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να «πεθάνει» στο Βέλγιο, το οποίο λύγισε 72-70 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Σερβίας κόντρα στην Τουρκία «σφράγισε» το εισιτήριο για το μεγάλο «ραντεβού».

Fb6vX76XEAAAgg3

Η Ελλάδα θα είναι «παρών» σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

 

Η Εθνική λύγισε το Βέλγιο σε ένα ματς θρίλερ και με ψυχή πήρε την νίκη με 72-70 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Σερβίας κόντρα στην Τουρκία «σφράγισε» το εισιτήριο για το μεγάλο «ραντεβού». Πρωτοστάτης ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έβαλε κρίσιμους πόντους, αλλά κυρίως έπαιξε καθοριστικές άμυνες. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, άλλωστε, ήταν αυτός που κέρδισε το επιθετικό φάουλ από τον τρομερό Ομπασοχάν (30π.), 1.8’’ πριν το τέλος!

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των προκριματικών το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε το στόχο της παρουσίας στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία, το διάστημα 25 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…