Προκλητικός και αλαζόνας ο Μητσοτάκης: «Να φύγει εγώ, να έρθει ποιος;»

Αλαζονεία και υποκρισία Μητσοτάκη μετά τη «σφαλιάρα» στις εκλογές

mitsotakis ant1

Σε παντελή αναντοιχία με τις δικές του διακηρύξεις περί πολεμικής κατά της αλαζονείας, εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Αφού αρχικά έβγαλε ένα νέο αφήγημα για την αντιπολίτευση, για να δικαιολογήσει το ηχηρό χαστούκι… για την ήττα στις αυτοδιοικητικές, στην συνέχεια είπε με θράσος ότι μόνο εκείνος είναι ο ιδιοκτήτης της χώρας και δεν μπορεί να είναι άλλος!

Όπως ανέφερε, «ακουγα τέσσερα χρόνια να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη, να φύγει ο Μητσοτάκης. Και να έρθει ποιος; Και να κάνει τι; Ποια είναι η εναλλακτική πρόταση; Καλή τύχη, θα τους πω εγώ..

Βλέπω έναν ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ό,τι μπορεί για να μην εξαϋλωθεί

Όσο αφορά, για τα σενάρια συγχώνευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός τόνισε απαξιωτικά, ότι «εγώ βλέπω έναν ΣΥΡΙΖΑ που παλεύει να μην εξαυλωθεί και ένα ΠΑΣΟΚ που παλεύει να συριζοποιηθεί»

Κήρυγμα… σε Κασσελάκη από τον «Happy traveller» πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «δε μπορώ να μη σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι επέλεξε να φύγει για ΗΠΑ την ημέρα των Αυτοδιοικητικών εκλογών» επισημαίνοντας ότι «έχει ακόμη χρόνο να συγχρονιστεί με την ελληνική πραγματικότητα».   Και όλα αυτά από τον  πρωθυπουργό «Happy traveller», που ξέχασε τι έκανε επί ημερών της καραντίνας αλλά και των πυρκαγιών , όταν έλειπε…σε διακοπές και τριήμερες εξορμήσεις!

Προσέθεσε, πάντως, ότι δεν τον υποτιμά, αλλά ότι είναι πρόβλημα για την κοινοβουλευτική δημοκρατία ότι δεν είναι βουλευτής. «Θα κριθεί στην πράξη» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρωθυπουργός.

Παρηγορία στον ανηψίο…

Ο πρωθυπουργός έδειξε για μία ακόμη φορά ότι για να δικαιολογήσει την πρώτη εκκωφαντική ήττα του, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές με ευθύνη δική του, (το «13 στα 13 στις περιφέρειες και 3 στα 3 στους δήμους πήγε κουβά..), χαρακτήρισε τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη έναν καλό Δήμαρχο. Για μία ακόμη φορά έκανε αποποίηση των ευθυνών του για το εάν έκανε λάθος επιλογές στα πρόσωπα, ενώ ομολόγησε εμμέσως πλήν σαφώς ότι δεν θα στήριζε τον Κώστα Μπακογιάννη αν γνώριζε από πριν τι θα συμβεί, αναφέροντας: «εάν γνωρίζαμε τότε, αυτά, που γνωρίζαμε τώρα πιθανώς δεν θα κάναμε αυτές τις επιλογές». Την ίδια στιγμή κούνησε το δάχτυλο… στον διάδοχο του ότι κουμάντο θα κάνει μόνο αυτό υπό το δόγμα του νόμου και τάξης καθώς όπως ανέφερε : «κάμερες θα μπουν στην Αθήνα, το Μετρό θα γίνει στα Εξάρχεια, και δεν είναι υπό την αίρεση της νέας δημοτικής αρχής»

Δικαιολόγησε το κάκιστο ροτέισον…στην κυβέρνηση

«Η αξιολόγηση όλων είναι συνεχής, έχω αποφασίσει σε αυτήν την 4ετία να είμαι τόσο αυστηρός με τους συνεργάτες μου όσο είμαι και με τον εαυτό μου» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός κληθείς να επεξηγήσει την αποστροφή στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ότι «καλό θα είναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε».

Ερωτηθείς, πάντως, αρκετές φορές διέψευσε ότι επίκειται ανασχηματισμός, τόνισε ότι δε συμμερίζεται τις αιτιάσεις ορισμένων ότι «το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν τραβάει» και διερωτήθηκε «τι θα μου λέγατε εάν μετά τις εκλογές είχα αφήσει τους ίδιους Υπουργούς στις θέσεις τους».

 

 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..