Προκλητική δήλωση από τον γ.γ της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την δολοφονία του Κ. Φραγκούλη

Προκλητικές δηλώσεις από τον γ.γ της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη και επίθεση στον εισαγγελέα που πρότεινε την παραπομπή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

thessaloniki 1024x683 1

Παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για παράνομους πυροβολισμούς εξουδετέρωσης, προτείνει ο εισαγγελέας για τον 35χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2022 πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Ρομά στην Θεσσαλονίκη. Διαφορετική και προκλητική άποψη όμως είχε μιλώντας στο MEGA o γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη δολοφονία. Ο Χρήστος Συμεωνίδης,αμφισβήτησε το σκεπτικό του εισαγγελέα, εκφράζοντας τον «προβληματισμό του και το σκεπτικό πίσω από την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

«Το γεγονός προκαλεί θυμηδία στους αστυνομικούς ότι δεν υπήρξε υπηρεσιακό ενδιαφέρον όταν ένας πολίτης του οποίου του έχουν στερήσει 20 ευρώ, ανεξαρτήτου ποσού, ζητάει τη βοήθεια της αστυνομίας δεν συνίσταται υπηρεσιακό καθήκον, όπως το είπε ο εισαγγελέας» είπε.

Ειρωνικά σχολιάζοντας την πρόταση του εισαγγελέα σχολίασε πως «άρα από εδώ και πέρα όποιος πολίτης ζητάει βοήθεια της αστυνομίας θα κάνουμε διατίμηση και τιμολόγηση της αξίας αυτού που έχει κλαπεί για να μπορέσουμε να επιληφθούμε ως αστυνομικοί»

«Μας βάζει σε άλλο σκεπτικό σε άλλη φιλοσοφία, όλο το σκεπτικό από την αρχή, πραγματικά προκαλεί μία απορία» επέμεινε ειρωνικά, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας το άσπρο μαύρο υποστήριξε ότι «αυτό το σκεπτικό του εισαγγελέα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει να παίρνει προϊόντα 15 – 20 ευρώ και να φεύγει χωρίς να πληρώνει»

«Δε φταίει ο αστυνομικός που σκότωσε τον 16χρονο- Μετακινήθηκε η κάννη»

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, με πρωτοφανή επιχείρημα, όταν ρωτήθηκε να απαντήσει γιατί σήκωσε το όπλο ο αστυνομικός και πυροβόλησε, απάντησε ότι ο δρόμος ήταν ανώμαλος και η κάννη του όπλου μετακινήθηκε!.

«Όταν ένας άνθρωπος πάνω σε δίκυκλο προβαίνει σε καταδίωξη ενός οχήματος που δεν σταματάει και είναι επικίνδυνο αν ο κος εισαγγελέας το θεωρεί ήρεμη ψυχική κατάσταση εγώ δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι μου φαίνεται πολύ παράξενο» και συνεχίζει προκλητικά «στο δίκυκλο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Το θέμα της βολής που τη χαρακτηρίζει ευθεία ο εισαγγελέας. Τα λάστιχα με την ανωμαλία του εδάφους έφυγε λίγο πιο ψηλά το όπλο και έφτασε εκεί που φτάσαμε – μετακινήθηκε η κάννη του όπλου» είπε αφήνοντας ενεούς άπαντες.

 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…