Προκαλεί ο Δημητριάδης μετά την παραίτηση: Ζητά με αγωγή 150.000 ευρώ από το Reporters United

Προκλητική κίνηση από τον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού

w05

To ποσό των 150.000 ευρώ διεκδικεί ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας και ανιψιός του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, από τη δημοσιογραφική ομάδα Reporters United που με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ τους είχαν αποκαλύψει σχέσεις του με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων.

Ο κ. Δημητριάδης, λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική του παραίτηση που έγινε δήθεν λόγω του «τοξικού κλίματος» που υπήρχε εναντίον του, έσπευσε να αποστείλει αγωγή κατά της δημοσιογραφικής ομάδας. Σύγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ζητά 150.000 ευρώ από το Reporters United και από τους δύο συντάκτες της έρευνας, Νικόλα Λεοντόπουλο και Θοδωρή Χονδρόγιαννο, αν δεν ανακαλέσουν το δημοσίευμα, που καταδεικνύει τη σχέση του Δημητριάδη με το κακόβουλο λογισμικό Predator, με το οποίο παγιδεύτηκε το κινητό του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη και έγινε απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος και μέλος της ερευνητικής ομάδας, Χριστόφορος Κάσδαγλης «ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά 150.000 ευρώ από το Reporters United και από τους δύο συντάκτες της έρευνας, συν αρκετά ακόμα αν δεν ανακαλέσουν το δημοσίευμα».