«Απεταξάμην» η γραμμή Μαξίμου για Κοντολέων: «Δεν μας ενημέρωσε για τις παρακολουθήσεις»

Πώς η κυβέρνηση στοχοποιεί και κρύβεται πίσω από Κοντολέων για τις παράνομες παρακολουθήσεις μέσω Predator - Αδειάζει τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ αλλά όχι τον ανιψιό του Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη

EK Κοντολεων

Νίπτει τας χείρας του το Μέγαρο Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις «λανθασμένες ενέργειες» που καταγράφηκαν κατά τη διαδικασία των παράνομων παρακολουθήσεων μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator με εντολή του Παναγιώτη Κοντολέων, παρότι οι αρμοδιότητες της ΕΥΠ είχαν περάσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη με εντολή του ίδιου ήδη από τις πρώτες μέρες ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας.

Αρχικά, υπενθυμίζεται ότι μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, σειρά πήρε ο διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, στο φόντο των αποκαλύψεων για τις παράνομες παρακολουθήσεις από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο Κοντολέων υπέβαλε με τη σειρά του την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν κατά τη διαδικασία των «νόμιμων επισυνδέσεων», σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν πηγές του Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να την κάνει αποδεκτή.

«Ο Κοντολέων δεν ενημέρωσε το Μαξίμου για τις νόμιμες επισυνδέσεις» μέσω Predator

Τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να διαχειριστούν την πολιτική φάση αποδρομής στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν μια κυβερνητική διαρροή μέσω της οποίας «αδειάζουν» πλήρως τον Παναγιώτη Κοντολέων, ενώ προστατεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε αναλάβει  όλες τις αρμοδιότητες της ΕΥΠ από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Ο Κοντολέων δεν ενημέρωσε το Μαξίμου για τις νόμιμες επισυνδέσεις» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλο.

Βέβαια, παρότι και ο Δημητριάδης όσο και ο κ. Κοντολέων παραιτήθηκαν στο φόντο των αποκαλύψεων για τις παράνομες παρακολουθήσεις μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator, το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να στοχοποιήσει μόνο τον κ. Κοντολέων, επιχειρώντας να διαφυλάξει τον ανιψιό του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Για τον τελευταίο, οι λόγοι παραίτησης σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου ήταν «τοξικό κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…