Προκαλεί η Χάποελ για το game 3 με ΑΕΚ: «Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν, δεν ξεχνούμε και δεν συγχωρούμε»

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη «φωτιά» μετά το ματς με την ΑΕΚ, αναρτώντας ένα βίντεο, που κάνει αναφορά στο Game 3 των δύο ομάδων στο Ισραήλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης».

hapoel opadoi 1

Μήνυμα προς τους οπαδούς της αλλά και έμμεση προειδοποίηση προς την ΑΕΚ, έστειλε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, εν όψει του τρίτου και κρίσιμου αγώνα των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του BCL (Basketball Champions League).

Αφορμή στάθηκε το δεύτερο ματς που έγινε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, οδηγώντας μάλιστα τη διοργανώτρια αρχή να ξεκινήσει σχετική πειθαρχική διαδικασία.

Η ομάδα του Ισραήλ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο ενόψει του αγώνα, μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο της στην «Pais Arena», προειδοποιώντας για «πύλες της κόλασης που θα ανοίξουν».

Το βίντεο απεικονίζει διάφορους φίλους της Χάποελ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ παράλληλα υπάρχει μία περιγραφή των όσων πέρασαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί», αναφέρουν συγκεκριμένα τα λόγια στο βίντεο.

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

418772443 18022281412941275 8315185596764891479 n

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

«Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Ότι μπορεί να…

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια» (video)

Άδωνις

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια» (video)

«Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν», φώναζε στους υγειονομικούς ο μαινόμενος…