Newsroom

Newsroom

Προφυλακίστηκε και τέταρτος συνεργάτης του Λαυρεντιάδη

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε και τέταρτος συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έπειτα από την απολογία της στην…

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε και τέταρτος συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έπειτα από την απολογία της στην ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη.

Πρόκειται για το πρώην μέλος του ΔΣ της Proton Bank κα Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, η οποία ήταν μέλος της Επιτροπής Χορηγήσεων των «αμαρτωλών» δανείων από την τράπεζα σε εταιρείας συμφερόντων του επίσης προφυλακισμένου επιχειρηματία. Η κα Λιαρμακοπούλου κατηγορείται για πέντε κακουργήματα και για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού έχουν ήδη προφυλακιστεί ως ύποπτοι τέλεσης και άλλων εγκλημάτων προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας οι πρώην συνεργάτες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Τρύφωνας Κολλίντζας, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Proton Bank, αλλά και οι Αντώνης Αθανάσογλου και Δημήτρης Σαραμαντής.