Newsroom

Newsroom

Προφυλακίστηκε ο πατέρας που βίαζε την κόρη του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού στην Κατερίνη που κατήγγειλε ότι βιαζόταν από τα έξι του, από τον ίδιο και τρεις φίλους του.

5a9125f01dc5247d128b4571 1

Όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν το κορίτσι ήταν έξι ετών. Μέχρι το 2014 οι τέσσερις άντρες, ο πατέρας και οι τρεις φίλοι του, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή μαθήτρια, την ανάγκαζαν να υποκύπτει στις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Στους αστυνομικούς η 16χρονη φέρεται να είπε πως τόσα χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή της.

Εξετάζεται εάν ο πατέρας την εξέδιδε στους φίλους του έναντι αμοιβής, αλλά και εάν είχαν πέσει θύματα βιασμού και άλλες τρεις ή τέσσερις φίλες της.

Στο φως όμως έχουν έρθει κ άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη φέρεται να ήταν το πρώτο θύμα της «Μπλε Φάλαινας» στην Ελλάδα. Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας». 

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά