Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 14ο τακτικο ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

59fb0b091dc524bf268b4589

Η απολογία του κατηγορουμένου διήρκεσε μερικά λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Σύμφωνα με την ομολογία του, πίσω από την υπόθεση κρύβονται οι τρεις Αλβανοί, έγκλειστοι των φυλακών, που κατηγόρησαν τον Άρη Φλώρο πρώην μεγαλομέτοχο της Energa ότι τους έταξε 100.000 ευρώ για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο της εταιρείας του Δημοσίου Γιώργο Αντωνόπουλο και στη συνέχεια ζητούσαν πέντε εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν πίσω τη μαρτυρία τους.

Ο 32χρονος ήταν καταδικασμενος σε κάθειρξη έξι ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016 και ηταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, απ’ όπου οδηγηθηκε στη συνέχεια στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στις 5 Σεπτεμβρίου πήρε πενθήμερη άδεια και την παραβίασε. Από τότε είχε διαταχθεί έρευνα απο τον γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη για τις συνθήκες απόδρασης.

Νωρίτερα οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου ως δολοφόνου.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…