Newsroom

Newsroom

Προφυλακιστέος ο πατέρας που βίαζε τις κόρες του – Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα ο 54χρονος πατέρας από τη Λέσβο ο οποίος ασελγούσε στις κόρες του.

574c5d7f1dc524bf2e8b45da

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως και σύμφωνα με το lesvosnews.net ομολόγησε πως βίασε μια φορά παρά φύσιν τη μεγαλύτερη από τις ανήλικες κόρες του ενώ ασελγούσε εις βάρος της επί έναν χρόνο.

Αρνήθηκε πως πείραξε τη 14χρονη και την 8χρονη κόρη του.

Ο απόστρατος αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

Όπως αναφέρει το ίδιο site, ο 54χρονος φέρεται πως έλεγε στη μεγαλύτερη κόρη του πως ό,τι γινόταν θα ήταν το «μυστικό» τους.

Δυο από λεπτομέρειες της υπόθεσης που σοκάρουν, είναι πως ο πρώην στρατιωτικός φέρεται να υποχρέωνε τις κόρες του να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά και ότι στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων παιδιών αλλά και των ίδιων του των παιδιών την ώρα που κάνει τις ασελγείς πράξεις.

Ο κατηγορούμενος έκανε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. «Ζήτησε να εξεταστεί από ειδικό, προκειμένου να καταλάβει κι ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους έκανε ό,τι έκανε. Τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το εύρος και το μέγεθος των πράξεών του. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις του έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από το 2012 έως το 2013. Από τις καταθέσεις της 16χρονης προκύπτει ότι γινόταν έως και το 2014» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

<>

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…