Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητης τένις

Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες

NewsRoom 09/11/2021 | 20:14

Ο 35χρονος προπονητής τένις πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, το 2015 και το 2020. Η απολογία του διήρκησε αρκετές ώρες και το απόγευμα της Τρίτης ο κατηγορούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία του ενός νεαρού κοριτσιού, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με το ίδιο κορίτσι, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια. Το δεύτερο κορίτσι, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, φέρεται να αναφέρεται σε «λάθος» που έκανε, ζητώντας να πληρώσει «για αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται».

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, έχουμε όμως όλες τις αποδείξεις ότι τα δύο δεν έχουν τελεστεί καν και το τρίτο είναι ένα πλημμέλημα και αυτό αναμένεται να αποδειχθεί στην πορεία.

Η μία κοπέλα, είχε μια σχέση από ηλικίας 17 έως 21 ετών, δεν υπήρξε ποτέ προπονητής της, αυτή η σχέση διεκόπη πριν από λίγο καιρό, δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση όσον αφορά εκείνη.

Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».