Newsroom

Newsroom

Προεκλογική ( ; ) διαφήμιση Δένδια ή… υπενθύμιση στον Μητσοτάκη;

To video στο facebook και οι... ερμηνείες

ek dendias

Ένα χορηγούμενο βίντεο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια έχει αρχίσει να κατακλύζει το διαδίκτυο και συγκεκριμένα το facebook, το οποίο θυμίζει σε πολλά του σημεία ένα κλασικό προεκλογικό σποτάκι.

Το βίντεο φυσικά δεν το λέει αυτό. Αντιθέτως έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επέτειο του ενός έτους από την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων και γι’ αυτό φέρει τον τίτλο «Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη, ένας χρόνος υπουργός Εξωτερικών».

Το βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από μια εκτενή αναφορά των ταξιδιών, των συναντήσεων και των πρωτοβουλιών του Νίκου Δένδια ως υπουργού Εξωτερικών, ενώ τονίζονται και οι συναντήσεις του με εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, στο πλαίσιο της «εθνικής συνεννόησης».

Τίθεται πάντως το ερώτημα: Πάμε όντως για εκλογές και ο Νίκος Δένδιας επέλεξε να μπει στη μάχη από νωρίς με «όχημα» την επέτειο του ενός έτους; Ή μήπως ο διαφαινόμενος ανασχηματισμός και η φημολογούμενη αντικατάσταση του Νίκου Δένδια ώθησαν τον υπουργό σε ένα προσωπικό βίντεο-υπενθύμιση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει;

Ίδωμεν…

 

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…