Newsroom

Newsroom

Προεκλογικές δεσμεύσεις Σαμαρά και στο βάθος… Σαρλί

Μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου, ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα, αν το…

samaras marusi

Μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου, ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα, αν το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη ενώ επιτέθηκε εκ νέου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεχίζοντας την κινδυνολογία προς τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να χαλάσει την συμφωνία με τους εταίρους και την έξοδο από το μνημόνιο».

«Θα νικήσουμε γιατί πιστεύουμε στην Ευρώπη» είπε ο Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έβαλε «τέλος στα ελλείμματα» και νοικοκύρεψε το κράτος. «Μπορούμε και κάνουμε αυξήσεις και φορολογικές μειώσεις και ανακουφίζουμε τον κόσμο και θα δώσουμε περισσότερα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, τη στιγμή που η χώρα μας σπάει ρεκόρ ανεργίσς.

Στη συνέχεια εγγυήθηκε ότι «ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί κι άλλο το 2015 και τον επόμενο χρόνο» και ότι «το επίδομα σε Βορειοηπειρώτες και Ποντίους υπερήλικες θα επιστραφεί». Όλα αυτά σύμφωνα με τον Σαμαρά θα γίνουν πράξη, επειδή η οικονομία μπήκε στην ανάπτυξη και μπορεί να το αντέξει χωρίς ελλείμματα.

Οι υποσχέσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού συνεχίστηκαν, καθώς τόνισε ότι «θα μειώσουμε στο 15% από 25% το φόρο στις επιχειρήσεις και στο εισόδημα στο 35% από 42% καθώς και τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «πάει να χαλάσει την συμφωνία με τους εταίρους και την έξοδο από το μνημόνιο», ενώ συνέχισε την τρομολαγνία λέγοντας ότι «θα χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, θα χαθεί και το ΕΣΠΑ αν έλθουμε σε σύγκρουση με τους εταίρους όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρθηκε και στο χθεσινό μακελειό στο Παρίσι, λέγοντας «είμαστε όλοι Σαρλί», συνδυάζοντας το τραγικό περιστατικό με τη χώρα μας, λέγοντας  ότι η αντιπολίτευση θέλει να διαλύσει την αστυνομία και να την αφοπλίσει.