Newsroom

Newsroom

Προειδοποίηση από τον ΕΟΦ για συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ηρωίνη

Πρόκειται για το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden, το οποίο κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής στην Ευρώπη (και πιθανώς και στην Ελλάδα) μέσω Διαδικτύου και περιέχει οπιοειδή ναρκωτική ουσία, συγκεκριμένα ηρωίνη, άγνωστης συγκέντρωσης.

eof

Για συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ηρωίνη προειδοποιεί με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ προειδοποιεί για το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden, το οποίο κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής στην Ευρώπη (και πιθανώς και στην Ελλάδα) μέσω Διαδικτύου και περιέχει οπιοειδή ναρκωτική ουσία, συγκεκριμένα ηρωίνη, άγνωστης συγκέντρωσης.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε, σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

«Επισημαίνουμε ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή. Η πιο πάνω ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας μέσω του Συστήματος Εγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF)» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Φαρμάκων.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…