Newsroom

Newsroom

Προαναγγέλλει τεράστιο μακελειό η εκπρόσωπος του Νετανιάχου : «Θα τους εξαφανίσουμε» (video)

Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι το Ισραήλ λαμβάνει βοήθεια απ' τις ΗΠΑ

profile player 960x540 10

Αποκλειστικά στην ΕΡΤ μίλησε η εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τις δηλώσεις της να μην δείχνουν καμία διάθεση να «χαλαρώσουν» το κλίμα.

Πιο συγκεκριμένα η Ταλ Χάινριχ ανέφερε ότι από εδώ και πέρα ό,τι κι αν συμβεί στη Γάζα θα είναι ευθύνη της Χαμάς, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τους λιώσουμε», τονίζοντας ότι η λωρίδα πλέον αποτελείται από τρομοκράτες, ενώ συμπλήρωσε ότι οι ΗΠΑ βοηθάνε το Ισραήλ με τον πόλεμο,

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Θα τους εξαφανίσουμε, οτιδήποτε συμβαίνει στη Γάζα είναι ευθύνη της Χαμάς, έχει μετατρέψει τη Γάζα σε μία βάση τρομοκρατών, αυτό είναι το νέο ισλαμικό χαλιφάτο και κατά τον ίδιο τρόπο που ηττήθηκε ο ISIS θα ηττηθεί και η Χαμάς.

Το ατυχές γεγονός βέβαια είναι ότι η Χαμάς η στρατιωτική Πτέρυγα του έχει και μία ιδεολογία και ο πρωθυπουργός μας ήταν απόλυτα σαφής για το ζήτημα αυτό ως ότι οποιαδήποτε χώρα προσφέρει καταφύγιο στους τρομοκράτες της Χαμάς θα πρέπει να δεχθεί να υποστεί τις κυρώσεις. Αυτό είναι κάτι το οποίο τόνισε και ο πρωθυπουργός μας σήμερα μαζί με τον Αντώνη Μπλίνκεν

Μπορώ να σας πω ότι ήδη λαμβάνουμε ανεφοδιασμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως είπε και ο υπουργός Εξωτερικών ήδη αναπληρώνονται οι ελλείψεις στα πυρομαχικά του Σιδηρούν θόλου. 

Το Ισραήλ έχει πολλούς εχθρούς. Το Ιράν είναι ένας από αυτούς στο βόρειο σύνορο ενώ υπάρχει και η Χεζμπολάχ η οποία χρηματοδοτείται από το Ιράν.

Περισσότερο από το 93% της χρηματοδότησης της Χαμάς προέρχεται από το Ιράν και για αυτό το λόγο όταν αναφέρομαι στην Χαμάς και τον ISIS αναφέρομαι σε αυτούς ως ISIS με στεροειδή γιατί στην περίπτωση αυτή υπάρχει ένα έθνος το οποίο τους υποστηρίζει. Έχουμε προειδοποιήσει με απόλυτη σαφήνεια και το ίδιο έχει πει και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν: Μην προκαλέσετε το Ισραήλ γιατί θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας θα υπερασπιστούμε τα εδάφη μας θα υπερασπιστούμε το λαό μας και αυτό ακριβώς κάνουμε.

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης οι εχθροί μας όπως και άλλοι έξω από τα σύνορα της χώρας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα αν τολμήσουν να μας πειράξουν. Θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα και τη νίκη μας θα τη θυμούνται για πολλές γενεές».

Περιστατικό κακοποίησης ζώου στο Ναύπλιο: Συνοδηγός αυτοκινήτου κρατά δεμένο σκύλο που αναγκάζεται να τρέχει (video)

skylos nafplio

Περιστατικό κακοποίησης ζώου στο Ναύπλιο: Συνοδηγός αυτοκινήτου κρατά δεμένο σκύλο που αναγκάζεται να τρέχει (video)

Αυτοκίνητο εν κινήσει με τον σκύλο να τρέχει στο πλάι και τον συνοδηγό να κρατάει…

Αιγάλεω- ξυλοδαρμός: «Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους»(video)

agrio ksilo

Αιγάλεω- ξυλοδαρμός: «Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους»(video)

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε άσχημα χτυπημένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η γυναίκα μίλησε και περιέγραψε τον άγριο…

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή-παρωδία καταδεικνύει το «σόου»

mitsotakiskomision

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή-παρωδία καταδεικνύει το «σόου»

«Αντί συγκεκριμένων προτάσεων, όπως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε και πάλι την επικοινωνία»…