Newsroom

Newsroom

Αιγάλεω- ξυλοδαρμός: «Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους»(video)

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε άσχημα χτυπημένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η γυναίκα μίλησε και περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό τους.

agrio ksilo

Ένα ζευγάρι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα στη μέση του δρόμου μετά από διαπληκτισμό μεταξύ οδηγών. Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα είναι ιδιαίτερα σκληρές. Η σύζυγος με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο από τα άγρια χτυπήματα.

 

Αιγάλεω: Απίστευτο ξύλο στη μέση του δρόμου – Έδειραν ζευγάρι και παρέσυραν τον άνδρα με το αμάξι(video)

Η γυναίκα που τραυματίσθηκε (όπως και ο σύζυγός της) μετά την επίθεση , μίληλησε στο Star και περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό τους.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο όχι στους δρόμους, αυτό έχω να πω» δηλώνει σοκαρισμένη γυναίκα

Όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρεξήγηση το πρωί στην διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Θηβών. Η γυναίκα που οδηγούσε ζήτησε τον λόγο από οδηγό άλλου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο επέβαιναν άλλα δυο άτομα. Τότε κατέβηκαν και όπως λέει το θύμα άρχισαν να την χτυπούν ανελέητα μαζί με τον άντρα της: «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι».

«Ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου με το αυτοκίνητο»

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρείς πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νοιώθω πόνο στο πόδι» αφηγείται.  Όπως προσθέτει μάλιστα «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του» προσθέτει!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…