Κωλοτούμπα ολοστρόγγυλη από Βενιζέλο – Πριν "θαύμαζε" τον Άκη, τώρα τον κράζει

Ακόμα και την φθορά την οποία έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έφτασε το 4,68% με τον ίδιο στο τιμόνι, προσπαθεί να χρεώσει στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

benizelos tsoxatzopoulos

Ακόμα και την φθορά την οποία έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έφτασε το 4,68% με τον ίδιο στο τιμόνι, προσπαθεί να χρεώσει στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος πριν λαλήσει τρεις φορές ο πετεινός, έτρεξε να «απαρνηθεί» σήμερα στο δικαστήριο τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τον ίδιο δηλαδή άνθρωπο που κάποτε υποστήριζε με πάθος.

Ο κ. Βενιζέλος έδειξε πως δεν θέλει πλέον ούτε να βλέπει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος υποστηρικτής του, κατά τη διεξαγωγή της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα υποβρύχια το 2005.

Η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου να «βγάλει λάδι» τότε τον Τσοχατζόπουλο, έχει μείνει στην ιστορία. Όχι μόνο για την προσπάθεια αυτή καθαυτή, αλλά και για το «ιδιαίτερο χιούμορ» του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Όταν η Επιτροπή έφτασε πολύ κοντά στον Άκη Τσοχατζόπουλο, βρίσκοντας κάποιους λογαριασμούς offshore, εταιριών του, ο Βενιζέλος είχε πει με νόημα στην Επιτροπή της Βουλής, το αμίμητο, ότι οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών που κατατίθενται οι μίζες…ήταν αριθμοί τηλεφώνου!

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός, ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε, δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές…

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος!

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: …από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία. Είκοσι ένα εκατομμύρια δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά ο παραλήπτης αγνοείται.

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2005, είχε επαναλάβει τα ίδια στην ολομέλεια της Βουλής που συζητούσε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής. Είχε απαιτήσει μάλιστα από βουλευτές της ΝΔ να ζητήσουν συγγνώμη από τον Τσοχατζόπουλο.

«Έχετε πολλά να σκεφτείτε, κύριοι και κύριες συνάδελφοι της ΝΔ, πολλά να εξηγήσετε. Και είναι η σημερινή διαδικασία μια ευκαιρία διεξόδου. Απαλλαγείτε από το αδιέξοδο αυτό και βεβαίως κάποια στιγμή ζητήστε και συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήσατε», είχε πει συγκεκριμένα.

Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λίγο αργότερα, είχε παραδεχτεί ότι είναι ο συντάκτης του αθωωτικού πορίσματος για τον κ. Τσοχατζόπουλο και μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο μιλούσαν για συκοφαντίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο κ. Βενιζέλος εξακολουθεί να βλέπει παντού μια «απόπειρα πολιτικού θανάτου του ΠΑΣΟΚ», αρνούμενος όμως να αναγνωρίσει το δικό του ρόλο σε αυτό που ο ίδιος καταγγέλλει.

Για ακόμα μια φορά υπεραμύνθηκε του απαράδεκτου νόμου του περί ευθύνης υπουργών, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι ευτυχώς που υπάρχει γιατί αλλιώς η κάθε πολιτική απόφαση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ποινική. Μάλλον, ο κ. Βενιζέλος διαθέτει μια εξαιρετικά διαστρεβλωμένη οπτική για τη δικαιοσύνη.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…