Newsroom

Newsroom

Preppers: Ποιοι είναι οι Έλληνες που ετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου – «Έχουμε φάει όλες τις σκυλοτροφές» (video)

Απόλυτα ετοιμασμένοι για το τέλος του κόσμου είναι οι Preppers

profile player 960x540 13

Στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» αποφάσισαν να μιλήσουν οι Preppers, μια ομάδα Ελλήνων που ετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου έχοντας πάρει τα μέτρα της σε περίπτωση φυσικών καταστροφών και εισβολών.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο ταινίας αλλά για την πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα οι ίδιοι δήλωσαν ότι εδώ και πολλά χρόνια έχουν κάνει τα σπίτια τους ενεργειακά αυτόνομα, ενώ παράλληλα άλλοι έχουν φάει όλες τις σκυλοτροφές για να δουν ποια έχει καλύτερη γεύση σε περίπτωση που χρειαστεί.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καλογεράκης από την Κρήτη ανέφερε: «Είμαι έτοιμος για μια καταστροφή εδώ και αρκετά χρόνια, πάνω από 30 χρόνια. Αυτό το σπίτι είναι 30 χρόνια αυτόνομο ενεργειακά, που είναι βασικός παράγοντας για να αντιμετωπίσεις μια καταστροφή.

Υπάρχει κόσμος που με λέει ψεκασμένο, αλλά θέλω να είμαι έτοιμος για πιθανή καταστροφή».

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ξενάγησε κόσμο στο υπόγειο στο σπίτι του, λέγοντας πως έχει δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο πυρηνικό καταφύγιο με τρόφιμα, νερό και προμήθειες για να επιβιώσει έως δύο χρόνια.

Μετά έκανε την εμφάνιση του ο Prepper των Εξαρχείων, ο οποίος παρουσίασε τη μάσκα πυρηνικού πολέμου που διαθέτει λέγοντας «Ο prepper είναι ο πολίτης που έχει ανάγκη ο πλανήτης μας αυτή τη στιγμή».

Αυτός όμως που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο prepper απ’ τη Φθιώτιδα, ο οποίος είναι πρώην στρατιωτικός και αποκάλυψε ότι έχουν δοκιμαστεί όλες οι σκυλοτροφές που υπάρχουν ώστε να  δουν ποια έχει την πιο ωραία γεύση.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…