Newsroom

Newsroom

Πόση υποκρισία πια; Ο Σαμαράς πάει αύριο Παρίσι

Στο Παρίσι θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να λάβει μέρος στη σιωπηλή πορεία κατά της τρομοκρατίας. Ο…

samaras1 2

Στο Παρίσι θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να λάβει μέρος στη σιωπηλή πορεία κατά της τρομοκρατίας. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος σπεκουλάρει πολιτικώς πάνω στους νεκρούς της τρομοκρατίας, θα μεταβεί στη Γαλλία, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Η πορεία θα διεξαχθεί στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo».

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Νίκο Χουντή, πρώην ευρωβουλευτή και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθηνών και τον Κώστα Ήσυχο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, υπεύθυνο του τμήματος εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθηνών, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα.

Παράλληλα θα συναντηθούν με τον Γάλλο Πρέσβη, προκειμένου να εκφράσουν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ,  τη βαθειά οδύνη και τον αποτροπιασμό για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλική πρωτεύουσα και να εκθέσουν τις γενικότερες πολιτικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  που αφορούν στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και των γενεσιουργών αιτίων της.