Newsroom

Newsroom

Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς

Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ…

Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό σιδηρόδρομο.
Αναλυτικά τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα τρόλεϊ τραβάνε χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 8 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Κανονικά θα λειτουργούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός, λόγω της επιστράτευσης των εργαζομένων. Ωστόσο τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών.
Εντωμεταξύ τη συμμετοχή της στην απεργία έχουν αποφασίσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία , η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας , η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ, όπως και η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών πλοίων .
Αλλαγές αναμένονται στο πρόγραμμα των αεροπορικών πτήσεων εξαιτίας των στάσεων εργασίας που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας από τις 6 έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά