Πώς η Αγαπηδάκη «έφαγε» τη Ματίνα Παγώνη από το Επικρατείας της ΝΔ – Όλο το παρασκήνιο (video)

«Δεν γνωρίζω την κ. Αγαπηδάκη», είπε η Ματίνα Παγώνη σχολιάζοντας τις εξελίξεις

My project 1 41

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά το όνομα της Ματίνας Παγώνη δεν θα συμπεριλαμβάνεται τελικά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Η φημολογία ήταν ιδιαίτερα έντονη τις τελευταίες ημέρες με πολλές διαρροές να κάνουν λόγο για «γυναίκα από τον χώρο της Υγείας» η οποία θα ετίθετο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, φωτογραφίζοντας έτσι τη Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν προχωρημένες, όμως όπως αποδείχτηκε όλα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες.

Η ανακοίνωση της Ειρήνης Αγαπηδάκη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έλυσε τελικά το μυστήριο γύρω από το θέμα, όμως όχι και το παρασκήνιο που εξελίχθηκε.

Πάντως, η ίδια η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας ότι «ο αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα, εγώ δεν είμαι εκεί».

Σε σχέση με το παρασκήνιο της μη ένταξής της στο ψηφοδέλτιο είπε πως, «δεν έχει σημασία πότε είχα συνάντηση. Δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε, τελειώνει το θέμα Παγώνη σήμερα. Είναι κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Τον κ. Σκυλακάκη και τον κ. Στυλιανίδη τους γνωρίζω, τις υπόλοιπες κυρίες, κ.κ. Αγαπιδάκη και Χατζηιωαννίδου, δεν τις γνωρίζω».

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα, γιατί εμείς ως ΝΔ θέλουμε την αυτοδυναμία», συμπλήρωσε.

Ποια είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη που «έφαγε» την Παγώνη

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, η οποία έχει διατελέσει Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, τέθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όμως όσο και αν παρουσιάζεται από τα συστημικά μέσα ως μια «ευγενική» και «ήρεμη δύναμη», με πολλές κοινωνικής ευαισθησίες και προσφορά, δεν συμπεριφέρεται σαν κάτι περισσότερο από ένα ακόμα troll του διαδικτύου.

Οι προκλητικές αναρτήσεις κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν προκαλέσει πολλές φορές την οργή της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όλες οι χυδαίες αναρτήσεις κατά Τσίπρα, Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ από την επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ