«Πόρισμα για το τίποτα» ανακάλυψε το Star για την υπόθεση του Λιγνάδη

Ένα «ρεπορτάζ» πλυντήριο σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα».

EuDUc3 WQAAbDEU

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε “ρεπορτάζ”… ξέπλυμα του Δημήτρη Λιγνάδη που φιλοξένησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ο τηλεοπτικός STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, και στο οποίο προαναγγελλόταν ότι ο σταθμός θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον σκηνοθέτη!

Εντύπωση προκαλεί το «πόρισμα» του σταθμού ότι «σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είναι “στο μάτι του κυκλώνα για το …τίποτα”, επειδή η μία καταγγελία για βιασμό δεν έχει μετατραπεί σε μήνυση και η μήνυση που έχει κατατεθεί για βιασμό 15χρονου έχει παραγραφεί αλλά “σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού”, ακόμη και αν γινόταν έρευνα, ο σκηνοθέτης θα κατηγορούνταν “ΜΟΝΟ για αποπλάνηση ανηλίκου”!

«Όσον αφορά τον Δ.Λιγνάδη» συνεχίζει το «ρεπορτάζ», κάνοντας έναν διαχωρισμό μεταξύ «γνωστού σκηνοθέτη» και Λιγνάδη, «οι καταγγελίες για συμμετοχή σε κύκλωμα ανηλίκων, φαίνεται να μην στέκουν», υποστηρίζεται, την ώρα που η λεζάντα κάτω υποστηρίζει ότι παρουσιάζεται η «αλήθεια πίσω από τις καταγγελίες». Στη συνέχεια, το «φαίνεται να μην στέκουν», φαίνεται ότι βασίζεται στην άποψη του συνηγόρου του, που υποστηρίζει ότι «ουδέποτε ο Δ.Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές και ουδέποτα οι αρχές έκριναν ότι η καταγγελία ήταν σοβαρή».

Ακολουθεί η αναφορά σε «fake news» ότι διέφυγε στο εξωτερικό, όπως επίσης και η αναφορά σε αφίσα που τοιχοκόλλησαν «αναρχικές ομάδες στο κέντρο της Αθήνας», με σχόλιο του συνηγόρου τού ότι «είναι απότοκο του συκοφαντικού κλίματος των τελευταίων ημερών».

Πολλοί χρήστες του twitter αποδοκίμασαν αυτή την εξόφθαλμη προσπάθεια “ξεπλύματος” και επηρεασμού της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση που όπως όλα δείχνουν μόνο τώρα ξεκινάει. Κι όλα αυτά, μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη από την περίοπτη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου όπου είχε διοριστεί με τη συμφωνία Μητσοτάκη – Μενδώνη. 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους