Newsroom

Newsroom

Πορεία στον Κολωνό για τον βιασμό της 12χρονης: «Κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά»

Mετά το τέλος της πορείας οι διαδηλωτές δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ με τις πληροφορίες να τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνθρωπος, που χτυπήθηκε στο κεφάλι

poreia kolonos

Μεγάλη πορεία πραγματοποιήθηκε στον Κολωνό ενάντια στους βιασμούς, αλλά και τις απόπειρες συγκάλυψης τέτοιων εγκλημάτων. Η πορεία στον Κολωνό είχε μεγάλη συμμετοχή, με συνθήματα ενάντια στους βιασμούς, τις απόπειρες συγκάλυψης, υπό τη σκιά τόσο των αποκαλύψεων για το κύκλωμα μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη, αλλά και τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Η πορεία σταμάτησε κι έξω από το μαγαζί του Ηλία Μίχου,  κατηγορούμενου για την υπόθεση μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη, με τους διαδηλωτές να ρίχνουν μπογιές ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

kolonos magazi

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Koutipandoras , μετά το τέλος της πορείας οι διαδηλωτές δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, με ένα τραυματία που χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι.

 

mat kolonos

Από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι άνδρες της προχώρησαν σε «περιορισμένη χρήση» χημικών, αφού ορισμένα άτομα προκάλεσαν φθορές σε ένα βαν -πιθανώς να ανήκει στον 53χρονο- και αποχωρώντας πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος τους.

Σύμφωνα όμως με το βίντεο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μουρμούρης  φαίνεται η χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ

mat ximika

Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο τρίτος συλληφθείς

Στο μεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση. Πρόκειται για 33χρονο που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές».

Μεθαύριο θα απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος αλλά αρνείται ότι γνώριζε για τη σεξουαλική εκμετάλλευσης της κόρης της.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV