Πόλο: Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός, 11-2 τον Παναθηναϊκό

Ντέρμπι ήταν μόνο ως προς τα ονόματα των ομάδων που αγωνίζονταν ήταν η αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Α1 πόλο των…

polo 4

Ντέρμπι ήταν μόνο ως προς τα ονόματα των ομάδων που αγωνίζονταν ήταν η αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Α1 πόλο των Ανδρών, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν σαν πρωταθλητές και συνέτριψαν 11-2 τους «πράσινους» στην έδρα τους, το κολυμβητήριο του Αμαρουσίου, στέλνοντας σαφές μήνυμα με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα ότι και φέτος πολύ δύσκολα θα απειληθούν.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν νικητές και στα τέσσερα επιμέρους οκτάλεπτα (2-1, 2-0, 4-1, 3-0) του αγώνα, με τους αθλητές του Κώστα Λούδη να συγκρατούν τη διαφορά σε λογικό πλαίσιο (4-1) μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Θεοδωρόπουλος και Αφρουδάκης, ενώ τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι, Μουρίκης 4, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μυλωνάκης και Κολόμβος. 

Αντίθετα, η Βουλιαγμένη συνάντησε πολύ μεγαλύτερη δυσκολία απέναντι στη Γλυφάδα, αλλά κατόρθωσε να επικρατήσει 9-7 ξεκινώντας επίσης με νίκη στη διοργάνωση.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους προηγούμενους 5-3, αλλά στις δύο περιόδους που ακολούθησαν οι «μπέμπηδες» έτρεξαν σκορ 6-2 και έφτασαν στη νίκη.

Για την ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου σκόραραν οι, Καζάζης 3, Φωτόπουλος 3, Παπούκας, ενώ για το συγκρότημα του Τεό Λοράντου τα τέρματα σημείωσαν οι, Τίγκας 4, Καπότσης 2,Μασμανίδης, Γούβης και Χρήστος Αφρουδάκης. 

Πηγή: naftemporiki.gr

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV