Newsroom

Newsroom

Το πολιτικό ον "Τσουκάτος"

Σε αυτή τη χώρα οι Θόδωροι έχουν γράψει ιστορία. Και περιέργως πάντα πίσω από πρωθυπουργούς. Έχει γράψει και ο Θόδωρος…

Σε αυτή τη χώρα οι Θόδωροι έχουν γράψει ιστορία. Και περιέργως πάντα πίσω από πρωθυπουργούς. Έχει γράψει και ο Θόδωρος Τσουκάτος τη δική του. Πρωτομάστορας της εκλογής του Κώστα Σημίτη ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ήταν πίσω από τις περισσότερες αποφάσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Ο αστερισμός Τσουκάτου έσβησε όταν αποκαλύφθηκε πως στους λογαριασμούς του είχε μπει 1 εκατομμύριο από τις μίζες της Siemens. Ήταν του ΠΑΣΟΚ” απάντησε ο Θόδωρος και εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα. Μαζί του και η κυρία Πόπη Τσουκάτου, σύζυγος και πολιτική προσωπικότητα την εποχή Σημίτη επίσης.

Να όμως που όπως έλεγε ο Αριστοτέλης, ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον. Ο Τσουκάτος περισσότερο. Δεν βγαίνει δα και φάτσα κάρτα στις τηλεοράσεις γιατί όλο και κάποιος θα ρωτήσει τι έγινε με το εκατομμύριο, αλλά έναν πολιτικό ρόλο τον έχει. Πληροφορίες λένε πως επειδή πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή (όχι του Θόδωρου αλλά αυτού που τον επέλεξε), η νέα πολιτική αποστολή του Τσουκάτου είναι πολύ σοβαρή.

Έχει αναλάβει τον χειρισμό των ηλεκτρονικών μέσων (blogs, sites) για έναν από τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα μην με ρωτάτε ποιός είναι. Κάποιος με τον οποίο ταιριάζουν στο ήθος. Έτσι ο παλιός μαοϊκός του ΕΚΚΕ, ανέλαβε να παραφράσει το μαοϊκό δόγμα περί άλωσης του κέντρου από την περιφέρεια και να αλώσει εκτός από το κέντρο (γνωστά ΜΜΕ) και την περιφέρεια (blogs). Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να έχει σχέση με όσα γράφονται για τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη και την ανάγκη εκδίωξής του από την Ιπποκράτους. Ο Θόδωρος είναι έξυπνος και δεν θα ξυνόταν ποτέ στη γκλίτσα του Μιχάλη. Ακόμη και αν ήταν Siemens.

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑΣ

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του