Πόλεμος στη Γάζα: Πάνω από 200 νεκροί Παλαιστίνιοι από τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού – Απειλεί ο Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε τους Παλαιστίνιους πολίτες στη Γάζα να «φύγουν τώρα» επειδή ο ισραηλινός στρατός πρόκειται να «μετατρέψει όλες τις κρυψώνες της Χαμάς σε ερείπια».

AP23280355081673

Οι μάχες στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς, συνεχίζονται από άκρη σε άκρη με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 300, νούμερο που, δυστυχώς, αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Οι Παλαιστίνιοι γκρεμίζουν το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας, αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων κατά των Ισραηλινών.

Εκατό νεκροί Ισραηλινοί έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ενώ 800 είναι οι τραυματίες, με τον αριθμό των νεκρών να αναμένεται να αυξηθεί, όπως μεταδίδει το ισραηλινό δίκτυο N12 NEWS. Αντίστοιχα 198 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας της Γάζας, ανέφερε το Reuters.

Το Al Jazeera μεταδίδει ότι «δεκάδες θύματα» έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Al-Shifa στη Γάζα και ότι «μεγάλος αριθμός θλιμμένων οικογενειών έσπευσε στο νοσοκομείο μόλις έμαθε την είδηση».

Πριν από λίγο, ένα αεροσκάφος του Ισραήλ στόχευσε έναν επιπλέον πυρήνα της Χαμάς δίπλα στο πέρασμα Erez.

Στη Γάζα, οι άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν προμήθειες εν αναμονή των επόμενων ημερών συγκρούσεων. Ορισμένοι εκκένωσαν τα σπίτια τους και κατευθύνθηκαν σε καταφύγια. «Φοβόμαστε», δήλωσε η Amal Abu Daqqa, μια Παλαιστίνια που ζει στο Khan Younis, στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το Al Jazeera.

 

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…