Newsroom

Newsroom

«Πόλεμος χαρακωμάτων» εντός ΝΔ: Αντιπαράθεση Δένδια – Αυγενάκη μέσω Twitter

Όπως γίνεται και στα καλύτερα σπίτια, ο τσακωμός σταμάτησε προσωρινά. Μέχρι την επόμενη φορά...

4636046

Δημόσια είναι πλέον η αντιπαράθεση εντός της ΝΔ, καθώς τα «πάθη» που έχει προκαλέσει η στάση του κόμματος στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζουν να προκαλούν εντάσεις μεταξύ των διάφορων κομματικών τάσεων που υπάρχουν.

Το τελευταίο «επεισόδιο» στη νεοδημοκρατική «σαπουνόπερα» αφορά τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Δένδια, ο οποίος επανειλημένως έχει επιχειρήσει να υπερτονίσει την ανάγκη παραμονής της ΝΔ στον χώρο της κεντροδεξιάς στηλιτεύοντας τα «βλέμματα» προς την ακροδεξιά.

Έτσι λοιπόν, η δήλωση Δένδια στα Παραπολιτικά FM ότι ««δεν είμαστε γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς. Αυτή η γραμμή της κεντροδεξιάς πράγματι δεν αποτυπώθηκε σε όλες τις ομιλίες των βουλευτών. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, υπάρχουν κι άλλες τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Προσπαθούμε να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, όμως υπάρχουν όρια», προκάλεσε τη δημόσια αντίδραση του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Αυγενάκης «άδειασε» τον Νίκο Δένδια: ««Η δήλωση Δένδια ήταν ατυχής. Δε θα σταθούμε σε αυτό καθώς ο ίδιος φαίνεται πως ανασκεύασε. Ο καθένας που έχει θέση ευθύνης πρέπει να φέρεται αναλόγως. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη και πρέπει να υπάρχει ενότητα».

Με τη σειρά του ο Νίκος Δένδιας απαντά στον Λευτέρη Αυγενάκη μέσω twitter: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη».

Κάπου εκεί οι δύο άνδρες φαίνεται πως αντιλήφθηκαν ότι αν δεν «κλείσουν» γρήγορα την αντιπαράθεση, η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Ο γραμματέας της Ν.Δ. ανασκεύασε άμεσα κάνοντας λόγο για παρεξήγηση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος δήλωσε καλυμμένος από τις εξηγήσεις Αυγενάκη.

Όπως γίνεται λοιπόν και στα καλύτερα σπίτια, ο τσακωμός σταμάτησε προσωρινά. Μέχρι την επόμενη φορά…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…