«Πόλεμο» κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη (video)

Πρωτοφανείς εκφράσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και των μέσων ενημέρωσης που κατέχει

My project 1 5

Σχετικά με τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τα όσα ανέφερε το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γάννης Βρέντζος, ο οποίος έκανε λόγο καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου με επικεφαλής τον Δημητριάδη, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως «κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάζουν. Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ρόλοι του καθενός είναι καθορισμένοι».

«Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή έχουν μια ομάδα ή ελέγχουν μέσα ενημέρωσης ότι μπορούν να υπονομεύουν τη διαδρομή της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε τους επιχειρηματίες να στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά δεν είναι υποβολείς μας. Δεν δεχόμαστε πιέσεις ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού και καλά θα κάνουν όλοι να γνωρίζουν ποιοι είναι οι ρόλοι τους» σημείωσε.

Ακόμη, σχολιάζοντας την κάλυψη των υποκλοπών τις τελευταίες ημέρες από τα ΜΜΕ που κατέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε ότι υποδεικνύει έλλειψη ελευθερίας το να αλλάζουν άποψη δημοσιογράφοι ανάλογα με τις διαθέσεις της ιδιοκτησίας του μέσου.

Προκάλεσε μάλιστα τον Νίκο Χατζηνικολάου να πει αν τον εμπόδισε ποτέ κανείς να πάρει συνέντευξη από τον ίδιο, ή αν του έχει υποβάλλει απόψεις.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη