Newsroom

Newsroom

Πολάκης: Τρολάρει το νέο κόμμα – «Προσέξτε μην φύγει ο Μπίστης»

«Θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!», σχολιάζει δεικτικά ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με αφορμή ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Σερβετά στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αναφερόταν στην ονοματοδοσία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 αποχωρήσαντες από την Κουμουνδούρου, βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει το νέο κόμμα με σχόλιο για τον Νίκο Μπίστη.

«Να το πούμε “Νέα Αριστερά” (ΝΑΡ) μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!», έγραψε στην ανάρτηση του ο δημοσιογράφος για να έρθει η «πληρωμένη» απάντηση του Παύλου Πολάκη.

«Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα ρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα από τους αποχωρήσαντες

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης, αποφάσισαν την συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

Πρόεδρος της ΚΟ αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος και γραμματέας της ΚΟ η Πέτη Πέρκα.

Η επίσημη ανακοίνωση μαζί με το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι 11 αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων που στο πλαίσιο και της συζήτησης του προϋπολογισμού θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…