Newsroom

Newsroom

Πολάκης κατά Άδωνη: Αν σε πυροβολήσουν θα φταίω εγώ, ακροδεξιό γκρουπούσκουλο

Ο υφυπουργός Υγείας αποκαλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ακροδεξιό γκρουπούσκουλο», με αφορμή τις δηλώσεις του για ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του.

4069916

Συνεχίζεται η κόντρα που προκάλεσε η αναφορά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία αν ο ίδιος δεχτεί τρομοκρατική επίθεση θα φταίει ο Αλέξης Τσίπρας επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται συχνά στο πρόσωπό του.

Εκτός από την οργισμένη αντίδραση κυβερνητικών πηγών χθες, οι οποίες έκαναν λόγο για δήλωση που «κινείται εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου», τη σκυτάλη των αντιδράσεων πήρε ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης, με σαφώς ειρωνικό τόνο, αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, αφού όπως λέει «εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα».
Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης δε διστάζει να αποκαλέσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ακροδεξιό γκροπούσκουλο». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

«ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ!!!
Αν σε πυροβολήσουν ΕΓΩ θα φταίω ,εγω σε εχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές απο τον Τσιπρα και εχω παει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου ….
Υ.γ.μαλλον εχεις κόψει αλυσίδα πλέον…..»

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…