Πολάκης για Σαββόπουλο: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»

«Τολμάς και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες…» - Η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον άλλοτε αγωνιστή Διονύση Σαββόπουλο.

My project 1 1

Θέση για τις αμφιλεγόμενες πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου πως «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ» πήρε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικού δικτύου.

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε αγωνιστής Διονύσης Σαββόπουλος, μιλώντας χθες (16/05) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προχώρησε σε δήλωση πολιτικών φρονημάτων ανοιχτά πια, καθώς δήλωσε ότι ελπίζει όχι απλά να εκλεγεί η ΝΔ, αλλά να λάβει και αυτοδυναμία.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε ο κ. Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ». Πρόσθεσε μάλιστα ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο… αγωνιστής Δ. Σαββόπουλος δεν κρύβεται πια: «Ελπίζω σε αυτοδυναμία της ΝΔ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Σαββόπουλο «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», προσθέτοντας πως «είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος».

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…