Ο… αγωνιστής Δ. Σαββόπουλος δεν κρύβεται πια: «Ελπίζω σε αυτοδυναμία της ΝΔ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ

Κείνο που τον τρώει, είναι που ονειρεύεται... άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη

σαββόπουλος

Σε δήλωση πολιτικών φρονημάτων προχώρησε ανοιχτά πια ο άλλοτε αγωνιστής Διονύσης Σαββόπουλος, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όπου δήλωσε ότι ελπίζει όχι απλά να εκλεγεί η ΝΔ, αλλά να λάβει και αυτοδυναμία.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε ο κ. Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ». Πρόσθεσε μάλιστα ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος, ενώ σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις εντυπώσεις που θα προκαλούσε η δήλωσή του, πρόσθεσε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Ίσως εδώ να κολλάει περισσότερο η φράση της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα προς τον Γιάννη Πρετεντέρη πριν λίγες μέρες: «Δίνεις μια μάχη με έναν τρόπο που δεν έδωσε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Βέβαια, ούτε καν ο Πρετεντέρης δεν εκτέθηκε με τέτοιο τρόπο όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος.