Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;

Μετά την εκτροπή της Δημοκρατίας, επιχειρούν να εκτρέψουν και την έννοια της δημοσιογραφίας

ΕΚ - Θεοδωρικακος

Μετά την εκτροπή της Δημοκρατίας, επιχειρούν να εκτρέψουν και την έννοια της δημοσιογραφίας.

Το Documento αποκάλυψε χθες ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατέθεσε επισήμως στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Καραμαλάκης, συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε μέλος της οικογένειας του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικακου.

Η απάντηση που έδωσε σε αυτή τη σοβαρή καταγγελία ο κύριος Θεοδωρικάκος, ήταν η συνήθης που ακούμε και στις αποκαλύψεις των υποκλοπών, ότι ο Βαξεβάνης και το Documento ψεύδονται και γι’ αυτό θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στην ίδια ανακοίνωση βέβαια ο Θεοδωρικάκος ταυτόχρονα με αυτά που λέει περί ψεματων της εφημερίδας, παραδέχεται ότι υπάρχει η συγκεκριμένη κατάθεση την οποία αποδίδει σε ψεύτες αστυνομικούς. Δηλαδή παραδέχεται ότι το Documento γράφει αληθώς ότι υπάρχει τέτοια κατάθεση.

Ο υπουργός ομολογεί ότι το γεγονός αναφέρεται στο γιο του, τον οποιο η εφημερίδα δεν κατονόμασε γιατί το θέμα δεν είναι ποιος έκανε αδίκημα, αλλά ποιος συγκάλυψε.

Ο υπουργός επιμένει ότι ο γιος του ελέγχθηκε για ναρκωτικά αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Μα αν μιλάμε για συγκάλυψη προφανώς η έρευνα θα οδηγούσε σε ένα τέτοιο επίσημο αποτέλεσμα.

Ο υπουργός αποδίδει την καταγγελία σε έναν ταξίαρχο της ΕΛΑΣ και σε έναν αξιωματικό των Εσωτερικών Υποθέσεων για τους οποίους μάλιστα λέει ότι έδρασαν εκδικητικά γιατί “πρόκειται για δύο αποστρατείες οι οποίες αποφασίστηκαν από την πολιτική ηγεσία για τη διασφάλιση της ορθής, διαφανους και νόμιμης λειτουργίας της ΕΛΑΣ”.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας ταξίαρχος και ένας Στρατηγός της ΕΛΑΣ μεθοδευσαν όλο αυτό. Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί αποστρατευτηκαν για να εξασφαλιστεί “η νόμιμη λειτουργία της ΕΛΑΣ”; Δηλαδή γνωρίζει ο υπουργός ότι είχαν παράνομη και αδιαφανή δράση και απλώς τους αποστρατεύει αντί να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη;

Ποιος αλήθεια είναι ύποπτος μετά από αυτή τη δήλωση του Υπουργού;

Το Documento δημοσίευσε την επίσημη κατάθεση ενός ταξίαρχου της Αστυνομίας, σε μια υπηρεσία μάλιστα που ερευνά τη διαφθορά στην Αστυνομία. Έτσι είχε υποχρέωση και έτσι έκανε. Ήταν κατάθεση ανώτατου αξιωματικου που επελέγη από την ίδια την κυβέρνηση και όχι κάποιας γραμματέως του κατηγορούμενο και πρώην συνεταίρου του Θεοδωρικακου κυρίου Καλογρίτσα.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…