Newsroom

Newsroom

Ποιος είναι ο "εγκέφαλος" της ΜΚΟ για τις νάρκες, Κώστας Τζεβελέκος

Πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, ιδιωτική φρουρά και υπηρετικό προσωπικό, και αρκετά όπλα. Εκεί φαίνεται πως κατέληξε μεγάλο μέρος των 9…

tzevelekos

Πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, ιδιωτική φρουρά και υπηρετικό προσωπικό, και αρκετά όπλα. Εκεί φαίνεται πως κατέληξε μεγάλο μέρος των 9 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο η ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», με επικεφαλής τον Κώστα Τζεβελέκο.

Ο Τζεβελέκος, που άλλοτε συστηνόταν ως δημοσιογράφος και άλλοτε ως θεολόγος ή οικονομολόγος, τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Ρόδο, σε μία πολυτελή βίλα στην Ιαλυσό, και σύμφωνα με τη Ροδιακή η αξία της ξεπερνά τα 800.000 ευρώ. Παράλληλα, νοίκιαζε μία πολυτελή μονοκατοικία στα Βριλήσσια, με ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα, ενώ είχε αποκτήσει και μία πολυώροφη πολυκατοικία στους Αμπελοκήπους.

Ο Τζεβελέκος είχε χτίσει μία περιουσία από το… τίποτα, όμως, σύμφωνα με τη Ροδιακή, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επιστρέψει σχεδόν στο τίποτα, λόγω της χλιδάτης ζωής που έκανε ο ίδιος και η σύζυγός του,  και είχε αναγκαστεί να στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, πουλώντας έτσι διάφορα λαχανικά προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά!

Πλέον, ο «εγκέφαλος» της ΜΚΟ αντιμετωπίζει βαριές ποινές – όχι όμως και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι, οι οποίοι ήταν αυτοί που ενέκριναν τα κονδύλια προς την αμαρτωλή ΜΚΟ, αλλά κανείς δεν αναζητά τις δικές τους ευθύνες…