Newsroom

Newsroom

Ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης στα σπίτια των δημοσιογράφων

Οι οργανώσεις «Κύκλοι Παραβατικών/Πυρήνας Εραστές της Ανομίας» και «Μαχόμενη Μειοψηφία», ανέλαβαν με προκήρυξή τους την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις…

antitromokratiki

Οι οργανώσεις «Κύκλοι Παραβατικών/Πυρήνας Εραστές της Ανομίας» και «Μαχόμενη Μειοψηφία», ανέλαβαν με προκήρυξή τους την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων. Οι οργανώσεις είναι η πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους και στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

Οι οργανώσεις στοχοποιούν τα ΜΜΕ και επισημαίνουν ότι αποτελούν την επίσημη εκπροσώπηση του συστήματος και το βασικό πυλώνα της κρατικής στρατηγικής, κάνοντας λόγο για «υποκριτική διγλωσσία» των μέσων.

Αναφορά γίνεται όμως και στην επίθεση της βίλας Αμαλία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες τοποθέτησαν τα ξημερώματα αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, στις εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι σε Αγία Παρασκευή, Αλιμο, Λυκαβηττό, Μαρούσι και Πεντέλη.

Συγκεκριμένα, το μπαράζ των επιθέσεων ξεκίνησε στις 03.40 στο σπίτι όπου διέμενε παλαιότερα ο Γιώργος Οικονομέας στο Λυκαβηττό και συνεχίστηκε στις 04.10 στο σπίτι του Αντώνη Λιάρου στην Αγία Παρασκευή, στις 04.15 στο σπίτι του Αντώνη Σκυλλάκου και της συζύγου του Ευαγγελίας Μπαλτατζή στην Πεντέλη, την ίδια ώρα στο σπίτι του Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι και στις 04.45 στο σπίτι του Πέτρου Καρσιώτη στον Αλιμο.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…