Ποιητική… καταστροφή: Πώς η… «έμπνευση» Μητσοτάκη, επισκίασε τα μέτρα ελάφρυνσης

«Τα καλύτερα Πόθεν Έσχες είναι αυτά που δε δηλώνεις!»

5587104

Και εκεί που νόμιζε ότι επιτέλους ένα διάγγελμά του θα τη γλυτώσει με το ελάχιστο δυνατό «δούλεμα», ο πρωθυπουργός έκανε πάλι το θαύμα του και με μια φράση κατάφερε να ισοπεδώσει όλα όσα προσπάθησε να χτίσει με το… πολυαναμενόμενο διάγγελμά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί για λίγα λεπτά να ξεγέλασε αρκετούς με τα μεγάλα, αντιευρωπαϊκά λόγια που είπε, τις αναφορές σε πρώτο πρόσωπο για τις «γενναίες» αποφάσεις υπέρ των αδυνάμων, αλλά και να μπέρδεψε κάποιους που στιγμιαία νόμισαν ότι πράγματι «τ’ αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όλα τσάμπα», όμως λίγο πριν το τέλος έκανε το… ποιητικό του θαύμα.

«Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ», είπε, δίνοντας στο ελληνικό τουίτερ αυτό που χρειαζόταν για να αρχίσει να κάνει τα μαγικά του.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε να επιχειρήσει μια τραβηγμένη παράφραση του γνωστού στίχου του Ναζίμ Χικμέτ που έλεγε ότι «η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ένα από τα πάμπολλα διαγγέλματα που έκανε την περίοδο των lockdowns, είχε πει τη δική του… πανδημική εκδοχή: «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο».

Επειδή λοιπόν μάλλον του φάνηκε πετυχημένο, είπε να ξαναπαίξει, αυτή τη φορά με την ενέργεια. Και έτσι προέκυψε το αριστούργημα της… ακατανάλωτης φτηνής ενέργειας. 

Το ελληνικό διαδίκτυο τον ευχαριστεί… 

 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα βήματα του Μητσοτάκη – Πήγε με το Falcon 7X της Π.Α μέχρι τη Μύκονο!

falcon

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα βήματα του Μητσοτάκη – Πήγε με το Falcon 7X της Π.Α μέχρι τη Μύκονο!

Την ώρα που το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, μαστίζει την ελληνική κοινωνία εκείνη επιβαρύνει αλόγιστα τον…

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον είχε στο κινητό του o επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ

μιντέτον

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον είχε στο κινητό του o επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κατεβάσει φωτογραφίες της μελλοντικής βασίλισσας, όπως προκύπτει από την ανάλυση…