Newsroom

Newsroom

ΠΟΕΔΗΝ: Παρέκαμψαν 50χρονο εμβολιασμένο για να μπει σε ΜΕΘ ο αρνητής Μητροπολίτης Αγρινίου

Eνα «αόρατο χέρι» κατάφερε να διασφαλίσει μια ΜΕΘ στον αρνητή και μη εμβολιασμένο Μητροπολίτη Κοσμά του Αγρινίου την ίδια στιγμή που συνολικά αλλά και στο ίδιο νοσοκομείο υπάρχουν πολίτες που περιμένουν για μέρες να αδειάσει ένα κρεβάτι

mitropolitis

Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία, παρέκαμψαν 50χρονο εμβολιασμένο που βρίσκεται σε λίστα αναμονής για ένα κρεβάτι ΜΕΘ, με σκοπό να βάλουν τον αρνητή Μητροπολίτη Κοσμά Αγρινίου, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως από το νοσοκομείο του Αγρινίου στο οποίο αρνούνταν προηγουμένως να εισαχθεί.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, την ίδια στιγμή που πάνω από 100 άτομα σε όλη τη χώρα βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας, ένα «αόρατο χέρι» κατάφερε να διασφαλίσει μια ΜΕΘ στον αρνητή και μη εμβολιασμένο Μητροπολίτη Κοσμά του Αγρινίου, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα αρνούνταν πεισματικά να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έναν εκ των σκληρότερων αρνητών του κορονοϊού που είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση και που έχει στηρίξει ακόμα και η Ιερά Σύνοδος.

Μάλιστα, όταν ο Μητροπολίτης Κοσμάς είχε κολλήσει κορονοϊό, δήλωνε κατηγορηματικά την άρνησή του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, να παραμείνει σπίτι και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Πάνω από 120 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σήμερα με στοιχεία του ίδιου του υπουργείου Υγείας. Δεν νοσηλεύονται σε ΜΑΦ όπως ισχυρίζονται. Οι περισσότεροι εξ αυτών σε βρίσκονται απλούς θαλάμους κλινικών κορονοϊού μαζί με άλλους ασθενείς.

Οι ηλικιωμένοι διασωληνωμένοι ασθενείς δεν μεταφέρονται ποτέ.

Κοιτάξτε όμως τη συνέβη στο Αγρίνιο. Υπάρχει ένας 50χρονος ασθενής με κορονοϊό εμβολιασμένος που είναι επί πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Αγρινίου και μάλιστα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Δεν βρίσκεται ΜΕΘ. Όχι μόνο για αυτόν τον ασθενή και για δεκάδες άλλους ειδικά ηλικιωμένους.

Έχουμε πει ότι μπορεί να υπάρχουν λίγα διαθέσιμα κρεβάτια, δεν διατίθενται όμως για όλους και με σειρά προτεραιότητας. Φυσικά γιατί δεν φθάνουν.

Ο Μητροπολίτης κοντά στα 80 του έτη, που του ευχόμαστε περαστικά ολόψυχα, ανεμβολίαστος και πολέμιος του εμβολίου και του κορονοϊού, μπήκε στο νοσοκομείο με εισαγωγή την Τετάρτη το μεσημέρι και το ίδιο βράδυ βρήκε ΜΕΘ και μάλιστα από τις πιο οργανωμένες. Που τέτοια τύχη οι άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Παράδειγμα στο ΑΧΕΠΑ, χθες Πέμπτη υπήρχαν 13 διασωληνωμένοι στις κλινικές και σήμερα 6. Κανείς δεν μπήκε σε ΜΕΘ και κανείς δεν έγινε καλά. Τι έγιναν; Αυτή είναι η κατάσταση σε πολλά νοσοκομεία.

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος