Newsroom

Newsroom

ΠΟΕΔΗΝ: Κίνδυνος να χαθούν χιλιάδες δόσεις εμβολίων λόγω της αναβολής των σημερινών εμβολιασμών

Η λογική αναβολή των σημερινών εμβολιασμών λόγω καιρικών συνθηκών προκαλεί τον κίνδυνο να χαθούν δόσεις εμβολίου.

5223547 1

Σύμφωνα με το πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αρχικά έγιναν προσπάθειες να προσέλθουν μέλη του στρατού για να εμβολιαστούν ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν στάθηκε εφικτό με αποτέλεσμα να χαθούν δόσεις καθώς σε πάρα πολλά νοσοκομεία έως αύριο πρωί λήγουν εκατοντάδες δόσεις εμβολίων.

«Οι υπεύθυνοι των εμβολιαστικών κέντρων αγωνιούν γιατί ούτε ο στρατός μπορεί να βρει ένστολους να εμβολιασθούν. Θα πρέπει επίσημα το υπουργείο να απευθυνθεί στους πολίτες όποιος μπορεί να προσεγγίσει τα νοσοκομεία να προσέλθει να εμβολιασθεί. Θα χαθούν τα εμβόλια» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα αναστέλλονται όλοι οι εμβολιασμοί στην Αττική. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν στην Εύβοια. 

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε σχετικά με το θέμα.  «Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας».

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…