Newsroom

Newsroom

«Πνίγεται» εκ νέου ο Βόλος

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για απεγκλωβισμό πολιτών

βολος 1

Συναγερμός στο Βόλο, όπου η κακοκαιρία Elias έχει μετατράψει σε ποτάμια τους δρόμους, την ώρα που οι μνήμες είναι νωπές από την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε την περιοχή.

Λίγο πριν τις 19:00 εστάλη μήνυμα στο Βόλο για απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής, την Τετάρτη (27/09), για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στον Βόλο, τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους. Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, οι μετεωρολόγοι δηλώνουν εξαιρετικά ανήσυχοι για ακόμα μία φορά για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και προειδοποιούν για μεγαλύτερη ένταση του φαινομένου τις νυχτερινές ώρες, ενώ μεγάλη ποσότητα νερού θα πέσει και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (28/09).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσέγγισουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από την Αγριά και τις Αλυκές, καθώς τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους και στις εν λόγω περιοχές σπεύδουν πυροσβέστες και μέλη της ΕΜΑΚ.Την ίδια ώρα εγκλωβισμένη είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα στον Βόλο, κάνοντας κλήση στο 199. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

 

Κρίσιμες ώρες για τον Σπερχειό

Σε οριακό επίπεδο πλέον βρίσκεται ο Σπερχειός ποταμός λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού από την κακοκαιρία Elias, με τις αρχές, Δήμο Λαμίας και Περιφέρεια Στερεάς να εξετάζουν το ενδεχόμενο άμεσης εκκένωσης του χωριού Κόμμα.

Όλοι τους βρίσκονται στο κοινοτικό γραφείο, ελέγχουν συνεχώς τα αναχώματα, έτσι ώστε όταν φτάσουν σε οριακό επίπεδο, να δώσουν την εντολή εκκένωσης.

Αρκετές από τις οικογένειες του χωριού έχουν ήδη απομακρυνθεί, είτε μένουν σε ξενοδοχεία που εξασφαλίστηκαν από το δήμο, είτε σε συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ υπάρχουν κάτοικοι που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους νοιώθοντας ασφαλείς που οι κατοικίες τους έχουν κάποιο ύψος από το έδαφος.

Πριν λίγο εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας, ειδοποιούσαν τους κατοίκους του χωριού να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς άρχισε και πάλι η βροχόπτωση. Αυτή ώρα δεν βρέχει μόνο στην περιοχή της Λαμίας, αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Φθιώτιδα, με συνέπεια τα νερά που αναμένονται να φτάσουν, μετά από λίγη ώρα, είναι πολλά και κανείς πλέον δεν είναι βέβαιος αν θα αντέξουν τα αναχώματα του ποταμού.

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή