Πλειστηριασμοί- Συγκλονίζει ο 82χρονος: «Δεν έχω πού να πάω, θα παραμείνω έξω από το σπίτι μου»

«Κανένας εκπρόσωπος από την πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε για το πού θα μείνω. Ζητούσαμε χαρτιά για την εισαγγελική παρέμβαση και δεν μας έδιναν χαρτιά»

Screenshot 2023 1128 193007 3

Συγκλονίζει μιλώντας στο “Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4” ,  ο 82χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης που χθες οι αστυνομικές δυνάμεις τον πέταξαν έξω από το σπίτι τουστα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής σε μία νέα επιχείρηση έξωσης.

Διαβάστε επίσης-Δεν εγκαταλείπει το σπίτι της η οικογένεια του 82χρονου-Πέρασε σε παράπηγμα τη νύχτα

«Κανένας εκπρόσωπος από την πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε για το πού θα μείνω. Ζητούσαμε χαρτιά από την αστυνομία για την εισαγγελική παρέμβαση και δεν μας έδιναν χαρτιά. Προστάτης του πολίτη η αστυνομία και πουλούσε τσαμπουκά» είπε ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης που έχει σημαντικό ποσοστό αναπηρίας και κυκλοφορεί χρόνια με αναπηρικό καρότσι και κατήγγειλε ότι 25 αστυνομικοί και 20 μπράβοι τον πέταξαν έξω από το σπίτι με αναπηρικό καρότσι.

Το καλοκαιρι ζούσε για δύο μήνες στο μπαλκόνι του σπιτιού λόγω έξωσης. Το σπίτι πλειστηριάστηκε καθώς ήταν εγγυήτης δανείου του γιού του για ένα μικρό ποσό το περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης ζει από χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του.

Περιγράφοντας την κατάσταση που ζει τις ώρες αυτές είπε «όχι, δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτές τις στιγμές γιατί το σπίτι το έκανα με αγωνία και ιδρώτα. 55 χρόνια μένω σε αυτό το σπίτι. Πήρε ο γιος μου ένα δάνει 80.000 ευρώ και εγώ μπήκα εγγυητής.Πλήρωσε τις 80 και εμειναν 21.817 ευρώ να αποπληρωθούν στην Εθνική τράπεζα. Η τράπεζα το πουλάει στα funds. Το όφελος των 21.817 ευρώ μας τα πήγαν 150.000 ευρώ για το σπίτι που μαζί με το οικόπεδο στοιχίζει 500.000 ευρώ και μας ζητάνε άλλες 480.000 ευρώ. ».

Απαντώντας για το τι θά κάνει μέχρι τον Φεβρουάριο που πρόκειται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα ανέφερε ότι θα παραμείνει έξω από το σπίτι, καθώς είναι η πρώτη του κατοικία και δεν έχει που να μείνει με μόνο εισόδημα τα 440 ευρώ σύνταξη.

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων