Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες

Τον «Ασκό του Αιόλου» φαίνεται να άνοιξε η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας.

5350640 1

Μορφή χιονοστιβάδας  παίρνουν οι καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ενάντια στον κορονοϊό. Μετά το σκάνδαλο με τους δεκάδες εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι οποίες αφορούν υγειονομικούς σε όλη τη χώρα.

Στην Κοζάνη, όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr τρία περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού βρίσκονται ήδη  στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών. Συγκεκριμένα, οι τρεις αυτές περιπτώσεις αφορούν σε δύο νοσηλεύτριες και έναν γιατρό

Την ίδια στιγμή, τέσσερις υγειονομικοί του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη φέρονται να ελέγχονται σε σχέση με τα πλαστά πιστοποιητικά από τον Παλαμά Καρδίτσας, καθώς φέρονται να έχουν συγγενική ή φιλική σχέση με τη διοικητική υπάλληλο που παραδέχθηκε ότι χορήγησε πλαστά πιστοποιητικά στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους τέσσερις υγειονομικούς που φέρονται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού. Το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό, όπως και στην περίπτωση του Παλαμά Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από τις γυναίκες που ελέγχονται, είναι αδελφή της υγειονομικού που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του Παλαμά Καρδίτσας, ενώ οι άλλοι τρεις εργαζόμενοι είναι από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Καταγγελία και για την Ικαρία

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΠOΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στην καταγγελία για εικονικούς εμβολιασμούς στην Ικαρία.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, δύο εργαζόμενοι έχουν πλαστό πιστοποιητικό. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δύο, υποτίθεται, συνάδελφοι πήγαν να εμβολιαστούν αλλά δεν τους έγινε ποτέ ο εμβολιασμός. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας».

Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά και από τη Βουλγαρία

Σύμφωνα με το Open Tv γίνονται έρευνες έπειτα από καταγγελίες στη Βόρεια Ελλάδα για πιστοποιητικά εμβολιασμού που έχουν εκδοθεί στη Βουλγαρία. Ελέγχονται επίσης μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα παιδιάτρου με πιστοποιητικό νόσησης, οι συνάδελφοι της οποίας όμως δεν ενθυμούνται ποια περίοδο είχε νοσήσει και ήταν θετική στον κορονοϊο.

Έρευνες και στην Καβάλα
Παράλληλα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα 10 πιστοποιητικά νόσησης που κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα ελέγχονται  προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ