Newsroom

Newsroom

Πιστός στον μισαλλόδοξο λόγο του ο Θάνος Τζήμερος

O σταθερός μιμητής της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς σχολίασε με θλιβερές γενικεύσεις το χθεσινό έγκλημα στο Μαρόκο.

τζήμερος 1

Για μια ακόμη χρονιά κατάφερε, με μεγάλη επιτυχία, να παραμείνει κοινωνικά και πολιτικά αναλφάβητος ο Θάνος Τζήμερος.

Αν και ακόμη δεν έχει κλείσει το 2018 -άρα μπορεί να έχουμε και άλλες θλιβερές εκπλήξεις πριν την Πρωτοχρονιά- ο Θάνος Τζήμερος έκρινε σκόπιμο να ξεσηκώσει τις μισαλλόδοξες απόψεις του, με αφορμή το έγκλημα που συνέβη χθες στο Μαρόκο, όπου ισλαμιστές τρομοκράτες δολοφόνησαν δύο σκανδιναβές τουρίστριες.

Με το γνωστό του ύφος, ο μιμητής της ακροδεξιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, χρησιμοποιεί μια φωτογραφία της μιας εκ των δύο δολοφονημένων γυναικών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τα συναισθήματα των αναγνωστών του και σημειώνει: «Ήταν μια νέα γυναίκα, γεμάτη ζωή που αγαπούσε τη φύση. Είχε την αφέλεια να πιστεύει ότι η φύση στο Μαρόκο θα ήταν το ίδιο φιλόξενη όσο και η φύση στην πατρίδα της, τη Νορβηγία. Ξέχασε το Ισλάμ και τις εντολές του. Και βρέθηκε σφαγμένη μαζί με τη Δανέζα φίλη της».

Μάλιστα, σε δεύτερη ανάρτησή του, όπου αναδημοσιεύει την είδηση, συνεχίζει το αντιμουσουλμανικό παραλήρημά του, τσουβαλιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους και φορτώνοντάς τους τα εγκλήματα μιας μερίδας ακραίων στοιχείων.

Αδυνατεί, άλλωστε, να συνειδητοποιήσει ότι οι πληθυσμοί που πλήττονται άμεσα από τις πρακτικές των ακραίων ισλαμιστών, είναι μουσουλμάνοι των τοπικών περιοχών που διώκονται από ισλαμιστές και σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να διαφύγουν από τις χώρες τους.

Η λογική του Θάνου Τζήμερου, ίδια πάντα με τον αντιδραστικό λόγο των ευρωπαϊκών ακροδεξιών δυνάμεων, είναι αυτή που οδηγεί στην αύξηση των εγκλημάτων μίσους και στην Ευρώπη, όπου διάφορες ομάδες επιτίθενται σε ανθρώπους μουσουλμανικής καταγωγής, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είχαν διαφύγει και οι ίδιοι από ισλαμιστές. 

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…