Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Καρβέλα: «Είπε μεγάλες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν» (video)

«Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει» είπε η γνωστή ηθοποιός για τον Νίκο Καρβέλα

Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA εξέφρασε την δική της άποψη για την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη που προκάλεσε αντιδράσεις, με την γνωστή ηθοποιό να τάσσεται υπέρ στα περισσότερα σχόλια του μουσικοσυνθέτη, εκφράζοντας όμως και τις διαφωνίες της.

Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή συνέντευξη με… βόθρους και ακαθαρσίες (video)

«Έκατσα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπα κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε, γιατί εκεί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε. Σε κάποια πράγματα διαφώνησα, αλίμονο, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα.

Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της αλλά για αυτό ζήτησε να είναι και live η συνέντευξη, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό. Είπε πάρα πολλά πράγματα ως προς τον ρόλο της γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία», είπε στη συνέχεια.

«Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία: «Το παιδί μου πού το πάνε» (photos + videos)

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Μανώλης Σφακιανάκης: Διεγράφη από τον Χαρδαλιά μετά το σάλο για τις δηλώσεις του

Πορτοσάλτε: Οργή με τις δηλώσεις για τη γυναικοκτονία – «Φταίνε 3, 4 πιτσιρικάδες που μπήκαν στην αστυνομία» (video)

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…