Πιερία: Μεταγραφή σε άλλο συνδυασμό του δήμου Δίου-Ολύμπου πήρε ο νοσταλγός της χούντας Σταύρος Τσιουπλής

Ένας νέος υποψήφιος, ο Δημήτρης Γουλάρας, που, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις τον δήμο Δίου-Ολύμπου, φαίνεται πως άνοιξε τις αγκάλες του για τον Σταύρο Τσουπλή.

My project 1 1 1

Μεταγραφή… αεροδρομίου φαίνεται πως έλαβε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Δίου-Ολύμπου Πιερίας, Σταύρος Τσιουπλής, ο οποίος είχε διαγραφεί από άλλο συνδυασμό λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε αναρτήσει… πανηγυρική φωτογραφία για να γιορτάσει την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Ο Σταύρος Τσιουπλής, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου, στις 21 Απριλίου είχε αναρτήσει φωτογραφία του Γεώργιου Παπαδόπουλου όπου εμφανίζονται ως υποτιθέμενες «δηλώσεις» του κάποιες κακογραμμένες ατάκες σε πρώτο πρόσωπο, μεταξύ των οποίων: «Το 1972 βραβεύτηκε σαν πρώτη αναδυόμενη οικονομία», «Πήγα κόντρα στην Αμερική και το δολάριο και πούλησα σε δραχμές», «Αν δεν κάνανε έρανο οι φίλοι για την κηδεία μου, ακόμα θα ήμουν άταφος», «Αν ήμουν κλέφτης και προδότης θα πέθαινα σε βίλα και ζάμπλουτος. Όμως εγώ πέθανα φτωχός και φυλακισμένος».

339420800_590713816360498_4537884938642634165_n-264x430.jpg
Λίγες ημέρες αργότερα μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο επικεφαλής του συνδυασμού, διέγραψε από τον συνδυασμό του, τον Σταύρο Τσιουπλή.

Μέσω μίας λακωνικής ανακοίνωσης τότε, ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, προσπάθησε να απαλύνει τις εντυπώσεις, αποσιωπώντας τους λόγους της διαγραφής Τσιουπλή, κάνοντας γενικά λόγο για προσήλωση της παράταξής του στο συνταγματικό τόξο.

Ωστόσο, στις 7 Ιουλίου ένας νέος υποψήφιος, ο Δημήτρης Γουλάρας, που, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις τον δήμο Δίου-Ολύμπου, φαίνεται πως άνοιξε τις αγκάλες του για τον Σταύρο Τσουπλή. Στην ανακοίνωση, η οποία έγινε με την παραδοσιακή φωτογραφία της χειραψίας, αναφέρεται:

«Ο Σταύρος Τσιουπλής είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς, και αυτό φαίνεται  από την 30χρονη αδιάλειπτη θητεία του ως εθελοντής πυροσβέστης & διασώστης στον τόπο καταγωγής και διαμονής του, τον Πλαταμώνα. Χειριστής βαρέων οχημάτων & μηχανημάτων και πατέρας 3  παιδιών που μεγαλώνει στον τόπο  μας που υπεραγαπάει, όπως ο ίδιος ομολογεί,  σήμερα ο Σταύρος αποφάσισε να συστρατευθεί  με την «Εμπιστοσύνη – Ενότητα – Εγγύηση» και να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας, θέτοντας υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος στην Τ.Κ. Πλαταμώνα.
«Είμαι παρών και έτοιμος ΠΑΝΤΑ να προσφέρω στον τόπο μου και τους συνανθρώπους μου. Με αυτές τις αρχές  μεγάλωσα και ανδρώθηκα, και με τις ίδιες αξίες μεγαλώνω και τα παιδιά μου. Επιτέλους ήλθε η ώρα ο Πλαταμώνας να διεκδικήσει και να κερδίσει αυτό που του αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος μου και γι΄αυτόν θα εργαστώ άοκνα στο πλευρό του Δημήτρη Γουλάρα» ήταν  η επίσημη δήλωσή του για την υποψηφιότητά του.

«Σταύρο σ’ ευχαριστώ για την στήριξή σου. Είμαι σίγουρος ότι με ανθρώπους που έχουν την δική σου ποιότητα, εργατικότητα και αγάπη για τον τόπο μας ο Δήμος μας θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.
Καλή επιτυχία Σταύρο !»

Screenshot 2023-07-13 192447.jpg

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…