Πήρε την ισοπαλία ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός στο Φάληρο – Νέα απώλεια για Ολυμπιακό

Η ψυχωμένη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβλεπε τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να «καθαρίσει» τη νίκη, μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο 60', που κόστισε και την αποβολή στον Οικονόμου, και παρότι έπαιζε με 10, πήρε παληκαρίσιο βαθμό στο Φάληρο, 1-1, με την εκτέλεση του Μουνιέ, επίσης από την άσπρη βούλα, στο 85'!

5a9c4e761dc52456598b458a

Οι «ερυθρόλευκοι», που ήταν κακοί για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, όπως και με την ΑΕΚ προηγήθηκαν αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κι έτσι δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο του Αστέρα Τρίπολης, που σταμάτησε τον ΠΑΟΚ.

Στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Ολυμπιακός εξέτισε την ποινή του) το παιχνίδι ήταν κακό στο μεγαλύτερο διάστημά του, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν πολλές φάσεις.

Ειδικά το πρώτο ημίχρονο, θα πρέπει να είναι από τα χειρότερα 45λεπτά στην ιστορία των δύο λαοφιλών συλλόγων. 

Ουσιαστικά, λοιπόν, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν… τρίποντο, «τελειώνει» τα όνειρά τους για τίτλο, αφού έμειναν μακριά από την ΑΕΚ (54 έναντι 47) και άσχετα από το τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις. 

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά